Dana Kramer

Dana Kramer

Carpentier Keukens en Wonen | maart 2018

Dana Kramer is verkoopster bij Carpentier Keukens en Wonen. In 2016 zijn de gesprekken over de samenwerking tussen Carpentier en Vink Bouw al begonnen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig concept: Start Smart!

Wie is Dana Kramer?
Dana Kramer is verkoopster bij Carpentier Keukens en Wonen. Dana is 23 jaar oud en sinds 3 jaar werkzaam bij Carpentier, waar ze is blijven werken na haar eindstage.

Samenwerking
Zo’n twee jaar geleden zijn de gesprekken begonnen over de samenwerking van Vink Bouw met Carpentier. Het was idee samen een mooi concept neer te zetten, genaamd Start Smart. 

Start Smart
Start Smart is ervoor gemaakt om de kopers te ontlasten van alle keuzes die gemaakt moeten worden. Door middel van een prachtige showroom met 5 verschillende woonwerelden, compleet ingericht met keukens, meubelen, badkamers, accessoires en zelfs slaapkamers, kan de klant zijn hele inrichting onder één dak uitkiezen. 

Dana Kramer

Dat maakt het wel zo makkelijk! Zodra de klant naar buiten loopt is alles geregeld. Dankzij de verschillende woonwerelden en upgrades is het aanbod erg breed en voor ieder budget bereikbaar.

Uitdaging
Het proces hier naar toe was een uitdaging, omdat het niet alleen voor de kopers gemakkelijk gemaakt moet worden, maar ook voor de klantbegeleiders van Vink Bouw. Nu begint eindelijk alles te spelen en we hebben er heel veel zin in. We hebben een prachtig concept neergezet!

'samen een prachtig concept neergezet'

Website
Wil je meer weten over Start Smart en onze bouwprojecten? Neem dan een kijkje op onze website via onderstaande knop.