Start Smart

Start Smart

Bij Vink Bouw maken we graag de woonwensen van onze klanten waar. We gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben we het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen klantbegeleider verzorgen we de afbouw van jouw huis.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Je moet nadenken over je ideale indeling, hoe je droomkeuken eruitziet, waar je bad komt te staan, kleuren, verlichting, vloeren en dat allemaal in je eigen stijl. Je eigen identiteit! Om je daarbij te helpen hebben we de Start Smart Showroom. Deze showroom is voorzien van tegelwerk en sanitair waarbij je je badkamer en toilet helemaal naar eigen stijl kan inrichten. Ook laten we in de showroom verschillende mogelijkheden van binnendeuren, hang en sluitwerk en schakelmateriaal zien om de woning naar eigen wens te kunnen inrichten.

'Een slimme start van je nieuwe huis'

Foto showroom
Foto showroom
Foto showroom
Foto showroom
Foto showroom

AMBITIES WAARMAKEN

Vink Bouw heeft voor Start Smart een eigen showroom op het terrein, waarbij de verschillende te kiezen artikelen worden getoond. Daarnaast zijn er twee spreekruimtes, waar de overige keuzes voor het klanttraject te zien zijn. Iedereen die in onze showroom komt mag van ons service, kennis en een eerlijk verhaal verwachten. Daarnaast inspireren wij je en geven we je advies op maat waardoor jij je droomhuis verwezenlijkt. Een huis om trots op te zijn! Een huis waar jij je lekker voelt.

LOPEN EEN STAPJE HARDER

Waar en wat voor type huis je ook koopt en welk budget je tot je beschikking hebt, voor ons is iedere klant gelijk. Iedere klant staat bij ons centraal. Wij zijn betrokken bij onze klanten en lopen graag een stapje harder om uw eigen woonwensen te kunnen realiseren.

Start Smart

Echt af

Met Start Smart willen wij jou, onze klant, ontzorgen en kunnen we individuele keuzevrijheid bieden tegen een eerlijke prijs.

Wil je meer weten over Start Smart en onze bouwprojecten? Neem dan een kijkje op onze website via onderstaande knop.