Start Smart

Start Smart

Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Je moet nadenken over je ideale indeling, hoe je droomkeuken eruit ziet, waar je bad komt te staan, kleuren, verlichting, vloeren en dat allemaal in je eigen stijl. Je eigen identiteit! Elke koper wordt in het Start Smart proces, bijgestaan door een woonadviseur zodat jij je bij de oplevering alleen maar druk hoeft te maken over de plek van je net gekochte bank op je nieuwe houten vloer.

'Een slimme start van je nieuwe huis'

Woonwerelden
Start Smart is een concept waarin we van groot naar klein werken. We begeleiden je van een woning met uitbouw tot de gekleurde wand in de woonkamer.

 

  • Scandinavisch & Natuurlijk
  • Modern & Design
  • Industrieel & Vintage
  • Landelijk & Stijlvol
  • Persoonlijk & Tijdloos

Vijf woonwerelden waarin talloze mogelijkheden zijn voor de indeling en styling van jouw droomhuis, in verschillende prijsniveaus zodat je precies kunt doen wat bij jou past. Wij maken, samen met jou, in onze showroom een compleet plan voor jouw nieuwe huis.

Ambities waarmaken
Vink Bouw heeft voor Start Smart een partner voor de showroom gevonden in Carpentier Keukens & Wonen. Samen maken we liever integraal deel uit van het bouwproces dan dat we een losse schakel zijn. Zo zorgen wij voor een mooi eindresultaat waarin we de ambities waar kunnen maken van elke klant. Een ieder die in onze showroom komt mag van ons service, kennis en een eerlijk verhaal verwachten. Daarnaast inspireren wij je en geven we je advies op maat waardoor jij je droomhuis verwezenlijkt. Een huis om trots op te zijn! Een huis waar jij je lekker voelt.

Lopen een stapje harder
Waar en wat voor type huis je ook koopt en welk budget je tot je beschikking hebt, voor ons is iedere klant gelijk en staat centraal in ons dagelijks werk. Wij zijn betrokken bij onze klanten en lopen graag een stapje harder om individuele wensen zoveel mogelijk te realiseren.

Start Smart

Echt af
Met Start Smart willen wij onze klant ontzorgen en kunnen we individuele keuzevrijheid bieden tegen een eerlijke prijs. En als bouwer maken we natuurlijk maar wat graag de woning ook écht af!

Wil je meer weten over Start Smart en onze bouwprojecten? Neem dan een kijkje op onze website via onderstaande knop.

Start Smart