Werken bij Vink Bouw

Werken bij Vink Bouw

Een platte organisatie waar de deuren openstaan. Waar we samen lunchen, samen leren, elkaar scherp houden en samen werken aan uitdagende projecten.

Ongedwongen sfeer

De deur van de directeuren staan hier gewoon open en je kunt gewoon naar binnen lopen als je een vraag hebt. Er is altijd persoonlijk contact mogelijk. Dit geldt ook voor de partners met wie wij werken. Dat is kenmerkend voor de manier waarop we hier met elkaar omgaan: een platte organisatie en een ongedwongen sfeer, waar iedereen elkaar helpt.

Werken bij Vink Bouw

Vlnr.: Rob de Kuiper, Bernlef de Vries en Patrick Immerzeel.

Kritisch

We houden elkaar ook scherp. Bij Vink Bouw krijg je ruimte, verantwoordelijkheid en zijn we kritisch. Op onszelf, op elkaar zowel intern als op onze partners. En als er fouten worden gemaakt – en die worden nu eenmaal altijd gemaakt – gaan we niet vingerwijzen. Nee, dan kijken we hoe het volgende keer beter kan en borgen wij deze leerpunten zodat we continu verbeteren. Naast ruimte en verantwoordelijkheid is er ook veel aandacht voor coaching, training en opleiding. Zo bouwen we een duurzame relatie op met onze mensen.

Vacatures

Stage

Veel jonge mensen doen als stagiair bij ons hun eerste ervaring in de bouwwereld op. Leerling-timmerlieden leren bij ons het ambacht, hbo- en universitaire studenten voeren hun afstudeeropdracht uit en mbo- en vmbo-studenten lopen stage op verschillende afdelingen. Geregeld blijven ze plakken: veel Vink Bouwers zijn ooit begonnen als stagiair of leerling-timmerman.

Interesse in werken, stagelopen of afstuderen bij Vink Bouw? Je kunt altijd contact opnemen voor een open sollicitatie of een stage-/afstudeerplek.

Contactpersoon voor open sollicitaties:
Patrick Immerzeel, pi@vinkbouw.nl of 06 20 972 386

Contactpersoon voor leerling-timmerlieden:
Mac Polhuijs, mp@vinkbouw.nl of 0172-520260

Contactpersoon voor afstuderen of stage:
Ernst Bouma, eb@vinkbouw.nl of 06 31 979 324

Werken bij Vink Bouw