Patrick Immerzeel

Patrick Immerzeel

We ontwikkelen en bouwen mooie projecten, daar zijn we trots op. In de rubriek 'het verhaal van' spreken we mensen die hieraan meewerken. Dit zijn bijvoorbeeld ontwikkelpartners, adviserende partners, bouwpartners of onze collega’s. Deze keer spreken we Patrick Immerzeel, directeur & mede-eigenaar bij Vink Bouw.

Wie ben je?

Ik ben Patrick Immerzeel, 48 jaar jong, getrouwd met Esther die ik al vanaf mijn 17e heb leren kennen en papa van Lucas (19), Meike (17) en Femke (13). Ik ben geboren en getogen in Nieuwkoop vanuit mijn ouderlijk huis aan de Achterweg, waar mijn ouders nog steeds wonen.

Patrick Immerzeel

Ik ben een levensgenieter, een sportieve natuurliefhebber, open mind, leergierig, een verbinder met een positieve mindset én een doorzetter. En oh ja, ik leer steeds beter te vertragen, te luisteren naar mijn gevoel en mijn intuïtie te volgen.

Wat is je rol binnen Vink Bouw en het MT?

Ik ben in 2005 gestart binnen Vink Bouw. Na 7 jaar projectleider te zijn geweest ben ik in 2012 in de directie van gekomen en vanaf 2013 mede-eigenaar mogen worden. Niet een ambitie die ik van tevoren bedacht had na mijn opleiding maar trots ben ik wel. Ik richt mij op de realisatie van de projecten en de interne bedrijfsaansturing en -ontwikkeling op individueel en teamniveau. Mijn persoonlijke ambitie voor de toekomst is om mijn kwaliteiten nog meer in te zetten binnen Vink Bouw en buiten de deur. Ik wil de aanjager en bewaker zijn van onze cultuur, hierin het goede voorbeeld geven en de mensen in onze reis naar de stip aan de horizon begeleiden. Aankomende jaren zal ik mij meer gaan richten op strategische thema's die van belang zijn voor het behalen van onze stip.

Waar ligt je passie? Wat maakt je enthousiast?

Mijn passie ligt in de techniek maar bovenal bij de mensen die deze technische hoogstandjes mogelijk maken! Iedereen heeft talenten en kan bijdragen aan het gezamenlijke succes dat is mijn stellige overtuiging. Door samenwerking kom je tot resultaten die de verwachtingen overtreffen. Ik probeer mensen in hun kracht te zetten en onderling te verbinden zowel op individueel, team- als op bedrijfsniveau. Wat ik heel tof vind is dat we nu ook onze impact in de bouwsector en in de maatschappij gaan vergroten! Van betekenis zijn voor anderen, dat is pas geluk!