Ger L’Ami

Ger L’Ami

Olijerhoek Betonwerken BV | februari 2018

Ger l’Ami is bedrijfsleider en mede eigenaar van Olijerhoek Betonwerken BV uit Roelofarendsveen. Olijerhoek Betonwerken is een van onze partners waar Vink Bouw veel mee samenwerkt.

Wie is Ger L'Ami?
Ger L'Ami, 43 jaar, is bedrijfsleider en mede eigenaar van Olijerhoek Betonwerken BV uit Roelofarendsveen. Naast mijn werk heb ik een prachtig gezin met twee kinderen. Mijn ontspanning kan ik vinden in mountainbiken en squash. 

In 1996 kwam ik in dienst bij Olijerhoek Betonwerken. Van calculator heb ik mij als werkvoorbereider en later projectleider opgewerkt naar bedrijfsleider. Sinds kort ben ik ook trotse mede-eigenaar.

Ger L’Ami

Samenwerking 
Tijdens de crisis heeft Vink bouw ons het vertrouwen gegeven een mooi project 'Zuidblok' te realiseren aan het Stadionplein te Amsterdam. Door open en transparant te werk te gaan bleek dit een succesvolle samenwerking. Sindsdien hebben wij diverse projecten op dezelfde wijze samen uitgevoerd. Door in een vroeg stadium met elkaar in overleg te gaan en het vertrouwen in elkaar uit te spreken geeft dit de basis tot een succesvol bouwtraject zonder verrassingen achteraf.

Uitdagingen 
Het bouwen met BIM (3D model) is niet meer tegen te houden. De kunst is om dit op juiste manier toe te passen zodat iedereen efficiënter kan werken.

Ger L’Ami
Zuidblok Stadionplein