Over Vink Bouw

Over Vink Bouw

Samen iets moois neerzetten! Bij Vink Bouw brengen we de beste partijen samen om gezamenlijk van niets iets te maken. Want dat is uiteindelijk waar het om draait bij bouwen! Iets wat er zo honderd jaar staat, een gebouw om trots op te zijn, dat je samen hebt neergezet. Machtig mooi vinden we dat.

Over Vink Bouw

Ondernemende bouwer

We bouwen in opdracht, maar steeds vaker ontwikkelen en bouwen we zelf. Of we werken samen met particulieren in een zelfbouwgroep, het zogeheten Collectief Particulier Opdracht­geverschap (CPO). We dragen risico en nemen verantwoordelijkheid. Daarom noemen we onszelf liever ondernemend bouwer in plaats van aannemer.


Partners

De partijen die we inschakelen bij het bouwproces noemen we geen onderaannemer of adviseurs, dat zijn onze partners. Zo zien we ze ook: partners die we kunnen vertrouwen, waar we een langdurige relatie mee opbouwen en waar we iedere keer weer iets moois mee neerzetten. Met als doel een soepel bouwproces voor alle stakeholders en het verhogen van de kwaliteit van de door ons gerealiseerde gebouwen. We zien dit als onderdeel van lekker werken met een fijne samenwerking op de werkvloer.

Opleiden

Onze vaklieden, de mensen op de bouwplaats, dragen hun kennis en ervaring over aan de volgende generatie. Op kantoor leren we studenten van mbo, hbo en universiteit ons prachtige vak en zij helpen ons door hun expertise op andere vlakken. Vaak blijven ze na hun stage bij ons werken. We koesteren talent en naast ruimte en verantwoordelijkheid is er ook veel aandacht voor coaching, training en opleiding. Zo bouwen we een duurzame relatie op met onze mensen.


Onze stip aan de horizon voor 2030

De stip aan de horizon is gevisualiseerd in een illustratie die ook vertaald is in een gave bedrijfsfilm. Deze film laat je zien waar we als Vink Bouw voor staan en neemt je mee in onze ambitie voor de toekomst. Vink Bouw, duurzaam en vooruitstrevend met aandacht voor mens en omgeving. Join the Movement!