Somerparc aan de Amstel
verkocht Wonen gerealiseerd
Somerparc aan de Amstel Amsterdam
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
Somerparc aan de Amstel
  • Ligging aan het water
  • Penthouses, Town Houses en City Apartments.
  • Duurzaam en klaar voor de toekomst
  • Elegante architectuur

Excellent wonen en leven aan de oevers van de Amstel rivier

Drie woningtypes in Somerparc aan de Amstel:

  • Drie stijlvolle en luxueuze Penthouses op de bovenste verdieping, variërend van ruim 185 m2 tot maar liefst 258 m2. Elk Penthouse heeft één of twee zonnige dakterrassen
  • 42 City Apartments: van coole twee-kamerappartementen van 55 m2 tot royale appartementen tot ca. 194 m2.
  • 14 Town Houses variërend van 128 m2 tot 223 m2. Deze exclusieve familiehuizen hebben een eigen entree met voortuin aan het park én een split level achtertuin. 

Toekomstgericht bouwen

Somerparc aan de Amstel wordt bijna energieneutraal.  Met een EPC van ruim onder nul voldoen we aan de hoge duurzaamheidsambities van zowel de gemeente als de ontwikkelaar AM. Dit houdt in dat Somerparc aan de Amstel ongeveer net zoveel duurzame elektriciteit opwerkt als het verbruikt met de gebouwgebonden installaties. We voorzien het gebouw van een warmtekoudeopslag in combinatie met individuele warmtepompen per woning. Op het dak en op een groot gedeelte van de achtergevel komen zonnepanelen. De waterberging van het hemelwater is goed geregeld door een waterbuffer, het water wordt langzaam afgevoerd en gedraineerd in de grond. Lees meer: Somerpark aan de Amtel next level in duurzaamheid.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

De woningen zijn klaar voor de toekomst

Amstelkwartier

Het Amstelkwartier, tussen Amsterdam ­Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer in, is geliefd, gewild en enorm in ontwikkeling. De levendigheid van de stad ligt op steenworp afstand met de fiets, metro of auto. Daarnaast heeft het recent aangelegde Park Somerlust dankzij haar open karakter, verbinding met het water en de monumentale watertoren als middelpunt eveneens een aantrekkingskracht die voor gezelligheid en geborgenheid zorgt.

Contactpersoon één van onderstaande makelaars:

Eefje Voogd Makelaardij: info@eefjevoogd.nl 020-3050560
Lunshof Makelaardij Amstelveen: nieuwbouw@lunshof.nl 020-3458345