Langeveld
binnenkort in verkoop Wonen in ontwikkeling
Langeveld Alphen aan den Rijn
Langeveld
Langeveld
Langeveld
Langeveld
Langeveld
  • aantrekkelijk voor starters
  • grote variatie
  • 18 huurwoningen in woontoren
  • drie moderne havenhuizen

  • pachtig uitzicht over de Rijn

Langeveld

Langeveld bestaat uit twee type woningen met beiden een aantrekkelijk architectonisch ontwerp met opvallende baksteendetails.

Appartementengebouw met 18 huurwoningen

Het gaat hier om kleine appartementen, van studio’s tot maximaal drie kamer appartementen. Deze 18 woningen worden turn-key afgebouwd. Je huurt een appartement waar de keuken, de vloer en de kleur op de muur al geregeld is. De appartementen van 47 m² zijn uitermate geschikt voor starters. Deels worden deze in het sociale segment aangeboden. Daarnaast zijn er appartementen van 62, 70 en 83 m². Dit laatste appartement beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond.

Langeveld

Drie royale havenhuizen aan de waterkant

De drie woonlagen zijn maar liefst 166 m² groot en beschikken over twee parkeerplaatsen achter de woning. Voor de indeling hebben de kopers nog veel mogelijkheden. De woonkeuken kan bijvoorbeeld zowel aan de waterkant als aan achterzijde worden georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte. Deze woningen lenen zich goed voor een eventueel bedrijf aan huis.

Langeveld

Toekomstgericht bouwen

Ook deze tweede fase van DOK2404 krijgt een zeer duurzaam karakter, met een combinatie van een Warmtekoude Opslag en zonnepanelen. Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Meer aan Rijnhaven

Rijnhaven is een spannend werk-, woon- en recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. Een robuust en rauw industrie- en havengebied met een enorme potentie! Goed bereikbaar, centraal gelegen en aan het water. Het is een toffe mix van creatief en industrieel werken, recreëren aan het water én fraai wonen in Alphen aan den Rijn. Lees meer.

Onze partners

Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Ruimtemaken BV.

Contactpersoon Langeveld

Theo Dohle, Ruimtemaken BV