De Hooghe Delft
in verkoop Ontspannen Werken Wonen in aanbouw
De Hooghe Delft Delft
De Hooghe Delft
De Hooghe Delft
De Hooghe Delft
De Hooghe Delft
De Hooghe Delft
De Hooghe Delft
  • Met 41 meter hoogte het hoogste gebouw in Nieuw Delft
  • Robuust uiterlijk met grote raampartijen
  • Filmhuis op begane grond en eerste verdieping
  • Centrale ligging direct naast de binnenstad

Project

De Hooghe Delft wordt een vrijstaande toren van ca. 41 meter hoog en wordt daarmee het hoogste gebouw van Nieuw Delft. Het is ontworpen door de internationaal toonaangevende architect Ronald Janssen. De robuuste vormen en grote ramen met veel lichtinval maakt het een indrukwekkend gebouw. De toren biedt plek aan verschillende functies. De bovenste acht verdiepingen bestaan uit 27 koopappartementen, beschikbaar in drie verschillende types. Daaronder komen zeer ruime kantoorruimtes. Op de eerste lagen van het gebouw komt filmhuis Lumen met bijbehorende horeca. Deze mix maakt het gebouw een levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Meer informatie? Bekijk dan de projectwebsite.

Locatie

De Hooghe Delft is onderdeel van de voormalige spoorzone Delft, die wordt vernieuwd tot de nieuwe stadswijk Nieuw Delft. Nieuw Delft wordt een levendige buurt met bijzondere gebouwen met plekken waar mensen graag verblijven en elkaar ontmoeten. De wijk krijgt met de brede boulevards, een stadspark en een gracht nieuwe ruimte om te wonen, werken en ontspannen. De Hooghe Delft ligt aan de Ireneboulevard en het toekomstige stadspark. Een super centrale locatie, direct naast de binnenstad.

De Hooghe Delft

Toekomstgericht

Vanzelfsprekend voldoet de Hooghe Delft aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is optimaal geïsoleerd en een WKO-installatie verwarmt en koelt het gebouw. Het gebouw is ‘klimaatbestendig’ en zorgt dat regenwater langer wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt afgegeven aan het riool. Ook zijn er zonnepanelen en het hele gebouw is aardgasvrij. De Hooghe Delft gaat nog een stap verder en wordt ook ‘natuurinclusief ’. Zo komt er een groen dak en worden in het gebouw rust- en nestplaatsen gemaakt voor vogels, vlinders en bijen. 

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

De Hooghe Delft

Onze partners

Bouwen doe je samen, voor dit project werken we onder andere samen met ontwikkelpartner DUPON Vastgoed.

   

Contactpersoon  

Van Daal Makelaardij

Sense Vastgoed