Samenwerkings­overeenkomst voor Project Hooghe Delft getekend

Samenwerkings­overeenkomst voor Project Hooghe Delft getekend

Oplevering 2025

  • Datum nieuwsitem

Vandaag hebben ontwikkelaars Dupon Vastgoed en Prosper Vitae en bouwer Vink Bouw de samenwerkings­overeenkomst getekend voor het langverwachte project Hooghe Delft. Het gebouw betreft een vrijstaande toren van 41 meter hoog, waarbinnen 27 luxe appartementen, een kantoorruimte en zelfs een filmhuis worden gerealiseerd.

Samenwerkings­overeenkomst voor Project Hooghe Delft getekend

Op de foto van links naar rechts: George van der Vlugt (Prosper Vitae), Marc du Pon (Dupon Vastgoed), Patrick Immerzeel (Vink Bouw) en Benji van Ruller (Prosper Vitae).

Met zijn 41 meter wordt project Hooghe Delft het hoogste gebouw van Nieuw Delft. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het een indrukwekkend gebouw, ontworpen door architect Ronald Janssen.

Elke woning heeft een buitenruimte met een prachtig uitzicht. Of je nu van de zon wil genieten, en kiest voor een woning met een balkon op het zuiden, of juist aan de noordkant wil wonen, vanwege het prachtige uitzicht over de historische binnenstad, of op de westkant, met uitzicht tot aan zee, of op de oostkant, waarbij je over de stad en de kolk uitkijkt, iedere hoek heeft iets speciaals.

De bouw start nog dit najaar! We verwachten de toren in 2025 op te kunnen leveren. Meer weten over dit project? Bekijk dan de projectwebsite.