PUUUR IJCE maakt het op IJBURG

PUUUR IJCE maakt het op IJBURG

Het grote genieten kan beginnnen!

  • Datum nieuwsitem

Het is zover: het grote genieten gaat beginnen voor de nieuwe bewoners van PUUUR IJCE op Centrumeiland IJburg in Amsterdam. 

Na de oplevering van de gemeenschappelijke ruimten, zijn we inmiddels gestart met het overhandigen van de sleutels aan de bewoners. Met de feestdagen voor de deur breekt er een extra mooie tijd aan en wij willen iedereen van harte feliciteren met de nieuwe woning!

PUUUR IJCE
Dit prachtige duurzame woongebouw met 25 woningen is gebouwd samen met de bewoners. De architect Atelier PUUUR heeft gekozen voor een gemêleerde baksteen en een prefab gefrijnde plint dat het karakter van het gebouw neerzet op het Centrumeiland. De Amsterdamse trappetjes geven toegang tot de grondgebonden woningen en in de gemeenschappelijke ruimte ontmoet men elkaar. In het gebouw is geen enkele woning hetzelfde, de woning is een maatpak voor zijn bewoners.

Duurzaam
Het woongebouw is duurzaam gebouwd, zo houdt het regenwater vast op de daken. Dit wordt vervolgens gedoseerd teruggegeven aan de straat om onder andere de plantsoenen te bewateren. Daarnaast is het energieneutraal en gasloos gebouwd met een EPC waarde van 0,1.