Parkvilla Brederode
verkocht Wonen gerealiseerd
Parkvilla Brederode Bloemendaal
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode
Parkvilla Brederode Feestelijk moment kopers Parkvilla Brederode

Parkvilla Brederode is gelegen aan de Brederodelaan en is onderdeel van de woonlocatie Park Brederode. Het monumentale landschap van Park Brederode is werkelijk uitzonderlijk. Vanuit ieder appartement kijkt men uit over de vijver en het paviljoen van het park. Dankzij de plafondhoogte van 3,0 meter en de volledig glazen gevelpui vervaagt het onderscheid tussen binnen en buiten. Parkvilla Brederode betekent dan ook wonen in de natuur en dichtbij Bloemendaal.

Alle appartementen zijn vrij indeelbaar en beschikken over grote glazen gevelpuien en ruime, zonnige terassen die uitzicht geven over het park Brederode. In een persoonlijk gesprek met de architect worden de koperswensen vertaald naar een schetsontwerp die de basis vormt voor verdere uitwerking van de woning. De bewoner bepaalt zelf het aantal kamers, grootte van kamer, de plek van de keuken en van de sanitaire ruimtes.

Het project wordt samen met de bewonersgroep ontwikkeld onder begeleiding van XVW Architectuur, OntwerpJeWoning en Vink Bouw. Kijk voor meer informatie op de website www.parkvillabrederode.nl