DOK2404 fase 2
verkocht Wonen gerealiseerd
DOK2404 fase 2 Alphen aan den Rijn
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
DOK2404 fase 2
  • aantrekkelijk voor starters
  • grote variatie
  • 18 huurwoningen in woontoren
  • drie moderne havenhuizen
  • prachtig uitzicht over de Rijn

DOK2404 fase 2

DOK2404 bestaat uit twee type woningen met beiden een aantrekkelijk architectonisch ontwerp met opvallende baksteendetails.

Appartementengebouw met 18 huurwoningen

Het gaat hier om kleine appartementen, van studio’s tot maximaal drie kamer appartementen. Deze 18 woningen worden turn-key afgebouwd. Je huurt een appartement waar de keuken, de vloer en de kleur op de muur al geregeld is. De appartementen van 47 m² zijn uitermate geschikt voor starters. Deels worden deze in het sociale segment aangeboden. Daarnaast zijn er appartementen van 62, 70 en 83 m². Dit laatste appartement beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond.

DOK2404 fase 2

Drie royale havenhuizen aan de waterkant

De drie woonlagen zijn maar liefst 166 m² groot en beschikken over twee parkeerplaatsen achter de woning. Voor de indeling hebben de kopers nog veel mogelijkheden. De woonkeuken kan bijvoorbeeld zowel aan de waterkant als aan achterzijde worden georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte. Deze woningen lenen zich goed voor een eventueel bedrijf aan huis.

DOK2404 fase 2

Toekomstgericht bouwen

Ook deze tweede fase van DOK2404 krijgt een zeer duurzaam karakter, met een combinatie van een Warmtekoude Opslag en zonnepanelen. Bij DOK2404 wordt als een van de eerste projecten in het land circulair beton gebruikt. Via New Horizon, een bedrijf dat zich richt op duurzame sloop en hergebruik van materialen, wordt beton uit gesloopte gebouwen geoogst en deze grondstoffen worden hergebruikt voor DOK2404. Lees hier meer over Urban Mining Concrete.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Meer aan Rijnhaven

Rijnhaven is een spannend werk-, woon- en recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. Een robuust en rauw industrie- en havengebied met een enorme potentie! Goed bereikbaar, centraal gelegen en aan het water. Het is een toffe mix van creatief en industrieel werken, recreëren aan het water én fraai wonen in Alphen aan den Rijn. Lees meer.

Onze partners

Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Ruimtemaken BV.

Contactpersoon Langeveld

Theo Dohle, Ruimtemaken BV