Kantoorpand Vink Bouw
Werken gerealiseerd
Kantoorpand Vink Bouw Nieuwkoop
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw
Kantoorpand Vink Bouw

Vink Bouw Nieuwkoop heeft in zes maanden tijd haar eigen kantoorpand flink onder handen genomen. Naast dat er een uitbreiding van 75 m² kantoorruimte is gerealiseerd, heeft het pand ook een facelift aan de buitenzijde ondergaan en is de indeling op de begane grond verbouwd.

Aan de buitenzijde van het pand heeft de trespa gevelbeplating plaats gemaakt voor een stalen puntgevelplaat in een metallic kleur. Alle beglazing is vervangen voor HR++ beglazing en de kozijnen zijn geschilderd in een grijze kleur. De dakbedekking van het kantoorpand is vernieuwd en ook de ongeïsoleerde stalen dakplaten van de werkplaats zijn vervangen voor geïsoleerde sandwich dakplaten. Op deze dakplaten zal een oppervlak van circa 100 m² aan PV panelen worden geplaatst met een opgewekt vermogen van circa 30.000 kWh per jaar. Het toegangshek naar het achterterrein is vervangen en ook in de tuimuur zijn extra hekken geplaatst voor meer openheid naar het achterterrein. Tot slot is ervoor gezorgd dat het gehele pand wordt uitgelicht, dit door middel van energiezuinige LED verlichting. Op de voorgevel prijkt trots en uitgelicht het logo van Vink Bouw.

Bij binnenkomst valt direct de ruimere entree met hedendaagse afwerking op. Door het toepassen van lichte kleuren en veel glazen wandsystemen ogen de spreekkamers ruimtelijk en licht. Ook hier wordt gebruik gemaakt van LED verlichting en de verouderde verlichtingsarmaturen op de 1e verdieping zijn vervangen voor energiezuinigere versies. Met gepaste trots ontvangen wij u van harte in ons vernieuwde pand.