WestFriese Poort
binnenkort in verkoop Wonen in ontwikkeling
WestFriese Poort Alkmaar
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort Westfriese Poort
  • 31 ruime appartementen
  • Aan de rand van de oude binnenstad
  • Uitzicht op het Victoriepark en kanaal
  • Gasloos woongebouw
  • Variatie in hoogte en gevelaccenten
  • Eigen parkeerplaats in de garage

De Westfriese Poort ligt prachtig in de bocht van het Noord-Hollandsch kanaal dicht bij het pontje dat bewoners en bezoekers naar het centrum van de Kaasstad brengt. De mooie, historische binnenstad van Alkmaar is ook lopend prima te bereiken. 

Hoogwaardige architectuur

31 ruime appartementen
Aan de rand de oude binnenstad van Alkmaar wordt een karakteristiek woongebouw gebouwd onder de naam Westfriese Poort met een ondergrondse parkeergarage. Alkmaar staat ook wel bekend als 'de kaasstad' met een wekelijks traditionele kaasmarkt. Het woongebouw krijgt een prachtig uitzicht op het kanaal en het Victoriepark. In het woongebouw worden 31 royale appartementen gebouwd, variërend van 85 tot zelf 180 m² oppervlakte. 

Toekomstbestendig bouwen
Onze ambitie is energieneutraal bouwen. Dit woongebouw is volledig gasloos, er wordt gebruik gemaakt van stadswarmte en PV panelen waardoor er optimaal aandacht is voor duurzaamheid. In de parkeergarage is er ook gedacht aan het opladen van elektrische auto's. 

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen. Voor dit project werken we onder andere samen met onze vaste adviseurs Pieters Bouwtechniek en LBP Bouwfysica.

Dapper & Van Aalst Makelaardij Dapper & Van Aalst Makelaardij

Contactpersoon Dapper & Van Aalst Makelaardij

Dapper & Van Aalst Makelaardijk Alkmaar