WestFriese Poort
verkocht Wonen gerealiseerd
WestFriese Poort Alkmaar
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort
WestFriese Poort Westfriese Poort
  • 21 luxe appartementen
  • 9 compacte studio's
  • Aan de rand van de oude binnenstad
  • Uitzicht op het Victoriepark en kanaal
  • Gasloos woongebouw
  • Variatie in hoogte en gevelaccenten
  • Eigen parkeerplaats in de garage

De Westfriese Poort ligt prachtig in de bocht van het Noord-Hollandsch kanaal dicht bij het pontje dat bewoners en bezoekers naar het centrum van de Kaasstad brengt. De mooie, historische binnenstad van Alkmaar is ook lopend prima te bereiken. 

Woongebouw
Aan de rand de oude binnenstad van Alkmaar wordt een karakteristiek woongebouw gebouwd onder de naam Westfriese Poort . Het woongebouw krijgt een prachtig uitzicht op het kanaal en het Victoriepark. In het woongebouw worden 21 luxe appartementen en 9 compacte studio's gebouwd. De studio's hebben een oppervlakte van 45 tot 60 m² en de appartementen van 86 tot 203 m². In de kelder komt een parkeergarage en bergingen.

Hoogwaardige architectuur

Toekomstbestendig bouwen
Onze ambitie is energieneutraal bouwen. Dit woongebouw is volledig gasloos, duurzaam en hoogwaardig. Er wordt gebruik gemaakt van stadswarmte en er komen zonnepanelen op het dak waardoor er optimaal aandacht is voor duurzaamheid. In de parkeergarage is er ook gedacht aan het opladen van elektrische auto's. 

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen. Voor dit project werken we onder andere samen met onze vaste adviseurs Pieters Bouwtechniek en LBP Bouwfysica.

DVA Makelaars DVA Makelaars

Contactpersoon DVA Makelaars

DVA Makelaars Alkmaar