Stadhoudersplantsoen
verkocht Wonen in aanbouw
Stadhoudersplantsoen Den Haag
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen Stadhoudersplantsoen
  • Wonen op een geweldige locatie
  • 24 luxe stadsappartementen
  • 4 penthouses
  • Alle voorzieningen in de omgeving
  • Nieuwbouwkwaliteit met alle bouwgaranties
  • Maximale invloed op indeling en afwerking
  • Kleinschalige en veilige opzet

Door Vink Bouw worden in opdracht van Stadhouderstaete 28 appartementen en penthouses gebouwd. De appartementen zijn in te delen en af te werken vanuit persoonlijke woonwensen. Het nieuwe appartementenproject met acht woonlagen ligt op de grens van de wijken Zorgvliet en Statenkwartier.

In dit project variëren de oppervlaktes van circa 130 m² tot zelfs meer dan 200 m² en hebben het comfort van een gelijkvloerse woning, gebouwd met de meest eigentijdse bouwtechnieken en materialen. Alle appartementen beschikken over een grote buitenruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Nieuw wonen met een vleugje Berlage

Het Stadhoudersplantsoen is één van de mooiste woonlocaties in Den Haag. Gelegen in de rustige ambassadewijk, met uitzicht richting het Statenkwartier en het Gemeentemuseum. Pal naast Park Sorghvliet en het Catshuis. De architectuur van deze nieuwbouw sluit aan bij de sfeer van de locatie. Zo staat pal naast dit nieuwe project een rijksmonument uit de jaren ’50. Dat is onderdeel van het plan dat de bekende bouwmeester Berlage voor dit gebied tekende. Het nieuwe gebouw is daarop geïnspireerd: een strakke vormgeving die door de verspringende, grote balkons bijna speels oogt.

Frisia Makelaars Frisia Makelaars

Contactpersoon Frisia Makelaars