Stadhoudersplantsoen
verkocht Wonen gerealiseerd
Stadhoudersplantsoen Den Haag
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen
Stadhoudersplantsoen Stadhoudersplantsoen
  • Wonen op een geweldige locatie
  • 24 luxe stadsappartementen
  • 4 penthouses
  • Alle voorzieningen in de omgeving
  • Nieuwbouwkwaliteit met alle bouwgaranties
  • Maximale invloed op indeling en afwerking
  • Kleinschalige en veilige opzet

Het Stadhoudersplantsoen is één van de mooiste woonlocaties in Den Haag. Gelegen in de rustige ambassadewijk, met uitzicht richting het Statenkwartier en het Gemeentemuseum. Pal naast Park Sorghvliet en het Catshuis. De architectuur van deze nieuwbouw sluit aan bij de sfeer van de locatie. Zo staat pal naast dit nieuwe project een rijksmonument uit de jaren ’50. Dat is onderdeel van het plan dat de bekende bouwmeester Berlage voor dit gebied tekende. Het nieuwe gebouw is daarop geïnspireerd: een strakke vormgeving die door de verspringende, grote balkons bijna speels oogt.

'De architectuur sluit aan bij de sfeer van de locatie'

Woningen
Het nieuwe appartementenproject krijgt acht woonlagen waarin 28 appartementen en penthouses gebouwd worden.

De appartementen zijn in te delen en af te werken vanuit persoonlijke woonwensen. In dit project variëren de oppervlaktes van circa 130 m² tot zelfs meer dan 200 m² en hebben het comfort van een gelijkvloerse woning, gebouwd met de meest eigentijdse bouwtechnieken en materialen. Alle appartementen beschikken over een grote buitenruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Toekomstgericht bouwen
Op het dak komen PV-panelen welke elektriciteit opwekken ten gunste van de algemene voorzieningen van het gebouw. Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Frisia Makelaars Frisia Makelaars

Contactpersoon Frisia Makelaars