Republica
verkocht Wonen Ontspannen gerealiseerd
Republica Amsterdam
Republica
Republica
Republica
Republica
Republica
Republica
Republica
Republica
  • Toepassen van smart grid 
  • Innovatief en duurzaam met WKO en PV panelen
  • Energie lokaal opslaan en uitwisselen
  • Zes bouwdelen
  • In Amsterdam Noord, de nieuwste woonwijk van Amsterdam

Zes bouwdelen
Het project Republica bestond uit een divers programma verdeeld over zes bouwdelen.

Er werden drie woongebouwen gerealiseerd, waaronder een woongebouw (Blok 1), een Superlofts toren (Blok 2) en huur- appartementen (Blok 3). Daarnaast werd er een hotel (Blok 4) gerealiseerd, een café inclusief kantoorruimte (Blok 5) en een bedrijfsruimte (Blok 6). De bouwdelen landen op een gezamenlijk parkeerkelder onder de gebouwen.

Marc Koehler Architects is de architect van de verschillende bouwdelen, de huurappartementen (Blok 3) wordt ontworpen door Loer Architecten.

Amsterdam Noord
Republica ligt tussen de Papaverweg en de Bosrankstraat in Buiksloterham, Amsterdam Noord. Het gebied in Amsterdam Noord is de nieuwste woonwijk van Amsterdam. Het gebied is een transformatie van een voormalig bedrijventerrein naar een nieuw woon- en werkgebied op een zo duurzaam mogelijk wijze.

Smartgrid

Duurzaam
Het project Republica wordt voorzien van een innovatief en duurzaam smart grid. De verschillende gebouwen op de kavel wekken hun eigen energie op via WKO bronnen en PV panelen. De energie kan lokaal worden opgeslagen en worden uitgewisseld door de bouwdelen onderling.

Sense Vastgoed Sense Vastgoed

Contactpersoon Sense Vastgoed

Voor meer informatie neem contact op met Sense Vastgoed.