Park Rijnsoever Glinstering
verkocht Wonen gerealiseerd
Park Rijnsoever Glinstering Katwijk
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
Park Rijnsoever Glinstering
  • 69 rijwoningen aan het water en in een hof
  • 18 twee-onder-een-kapwoningen
  • veilige autoluwe wijk
  • veel groen, water, bomenrijen en groene hofjes
  • alle voorzieningen binnen handbereik

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever wordt een nieuwe kindvriendelijke woonwijk met woningen in diverse typen en prijsklassen ontwikkeld. De wijk is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Katwijk, de boulevard en het strand en ook scholen en sportverenigingen zijn in de directe omgeving te vinden. Kortom: een perfecte plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Gevarieerd woningaanbod in een ruim opgezette wijk met veel groen

Park Rijnsoever
Park Rijnsoever bestaat uit drie fases te weten Glinstering, Fonkeling en Schittering. De verkoop van de woningen wordt onderverdeeld in een aantal fasen. Alle woningen van Glinstering en Schittering zijn inmiddels verkocht.

Glinstering
Vink Bouw start met het bouwen van de woningen voor het deelplan Glinstering. Dit plan bestaande uit:

  • 25 rijwoningen aan het water
  • 44 rijwoningen in een hof
  • 18 twee-onder-een-kapwoningen

Architectenbureau Korbee van der Kroft (KVDK) heeft het ontwerp voor de woningen gemaakt. De architectuur van de woningen sluit aan bij de woningen die al zijn gebouwd in Park Rijnsoever: fraai metselwerk, kleurvariatie, kappen met overstekken, een woningaanbod van moderne en klassieke typen.

Toekomstgericht bouwen
De woningen in deelplan Glinstering zijn aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming en -koeling, warm tapwater en ventilatie om energiezuinig en comfortabel te wonen.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis. 

De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij

Contactpersoon De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij

Voor vragen kunt u contact opnemen