Leeuwenhoek kavel S
verkocht Wonen in aanbouw
Leeuwenhoek kavel S Delft
Leeuwenhoek kavel S
Leeuwenhoek kavel S
Leeuwenhoek kavel S
Leeuwenhoek kavel S
Leeuwenhoek kavel S
Leeuwenhoek kavel S Kavel Special
  • Gelegen in de spoorzone 'Nieuw Delft'
  • Direct naast het historische centrum
  • Stedelijk allure
  • CPO bouwgroep
  • Kleinschalig appartementengebouw met zelfstandige appartementen
  • Comfortabele en levensloopbestendige woningen

Van Leeuwenhoekkwartier
In het Van Leeuwenhoekkwartier in de Spoorzone 'Nieuw Delft' is ruimte voor een nieuw woon/werkgebouw. De CPO "Vereniging Bouwgroep Leeuwenhoek Special" heeft de handen ineen geslagen om samen iets moois te laten bouwen. Door Studio Huijgens is een prachtig op maat gesneden ontwerp gemaakt voor deze particuliere opdrachtgevers. Het woonblok is gelegen aan de Nieuwe Gracht en kijkt achter uit op het nieuwe Van Leeuwenhoekpark.  Het Van Leeuwenhoekkwartier is volop in ontwikkeling. Naast Leeuwenhoek Kavel S worden door Vink Bouw ook het multifunctionele gebouw Antoni en andere diverse kavels gebouwd.

Wij zijn trots om te mogen bouwen in zo'n uniek gebied als de Spoorzone 'Nieuw Delft'

Ontwerp
Het project is ontworpen door Liesbeth Janson van Studio Huijgens en bestaat uit acht appartementen, één praktijkwoning/bedrijfsruimte en vijf parkeerplaatsen in een fantastische woon/werkgebied. De woningen variëren van ca 140 tot ca 185 m2 bruto vloer oppervlakte.

Bouwgroep
De huidige bouwgroep bestaat uit zeven koppels opdrachtgevers. Er is nog ruimte voor twee extra opdrachtgevers. Wil jij ook graag wonen in Nieuw Delft? Je kunt jezelf aansluiten bij dit initiatief. Het voordeel is dat je weet wie je buren worden en dat je invloed hebt op de uitwerking van je eigen woning. Neem dan contact op van Daal Makelaardij

Toekomstbestendig bouwen
Wij bouwen voor de toekomst. In dit project wordt gebruik gemaakt van een collectieve warmtepomp met warm tapwater en een collectieve luchtwarmtepomp die gekoppeld wordt aan de mechanische ventilatie van het appartement. De GPR voor dit gebouw is een 7,5 op alle onderdelen! GPR is een digitaal instrument om de duurzaamheid in kaart te brengen door middel van rapportcijfers voor de thema's energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. 

Van Daal Makelaardij Van Daal Makelaardij

Contactpersoon Van Daal Makelaardij

Makelaar van CPO bouwgroep Kavel S