Kickstart
verkocht Wonen in ontwikkeling
Kickstart Alphen aan den Rijn
Kickstart
Kickstart
Kickstart
  • Elke woning heeft een buitenruimte, een aantal zelfs een groot dakterras
  • Vanwege loftachtige woning flexibel voor een latere indeling
  • Elke woning beschikt over een complete badkamer met douche, wastafel en toilet en is voorzien van een aparte wasmachinekast
  • Je fiets kun je kwijt in een grote fietsenstalling in het gebouw zelf
  • Parkeren kan op eigen terrein

Project

De ligging is perfect: aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn, die zich nu snel ontwikkelt tot de aantrekkelijkste woonlocatie van de stad. De 48 woningen in Kickstart-Alphen beginnen bij €199.000,- variërend vanaf 50m2. Daarvoor krijg je een complete woning met sanitair en badkamerafwerking, maar exclusief een keuken. De indeling biedt veel mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op je woning. En kies je nu voor bijvoorbeeld een loftwoning, dan valt daar later altijd nog een aparte slaapkamer in te creëren! Voor veel starters een hele aantrekkelijke optie! Meer informatie vind je op de projectwebsite.

Locatie

De Rijnhaven wordt steeds meer ‘the place to be’ in Alphen aan den Rijn. Het voormalige bedrijventerrein verandert in hoog tempo in een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en recreëren. Winkelcentrum De Baronie ligt letterlijk om de hoek, net als het zwembad en de hippe bedrijven en horeca aan de overkant van het water bij De Werf. Op en rond het water vinden allerlei activiteiten plaats, zoals recent de kerstmarkt en een drijf-in bioscoop. Meer informatie vind je op meeraanrijnhaven.nl.

Kickstart

Toekomstgericht

De woningen worden zeer duurzaam gebouwd, waardoor de energielasten zeer laag zijn. Ook wordt deze gedachte meegenomen in de gevelafwerking. Daarbij wordt de parkeerplaats op het middenterrein voorzien van enkele deelauto's.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Kickstart

Partners

Bouwen doe je samen! Voor dit project werken we samen met: