Hoge Vrijheid
verkocht Wonen Werken gerealiseerd
Hoge Vrijheid Den Haag
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
Hoge Vrijheid
  • volop keuzevrijheid
  • appartementen en penthouses van 50m2 tot meer dan 130m2
  • vrij uitzicht op zee of skyline van de binnenstad
  • collectieve ruimte met dakterras
  • gasloos en energie neutraal

Locatie

De Petroleumhaven met z’n industriële historie verandert snel in de nieuwste hippe woonwijk van de stad Den Haag. De woontoren Hoge Vrijheid komt op de mooiste plek aan de Petroleumhaven in Den Haag. Hiervandaan vaar je naar de singelgracht rond het centrum, het Zuiderpark of verder naar Delft en Leiden!

Vrijheid

Dit project biedt veel vrijheid aan de koper. Het is mogelijk om je eigen droomwoning of appartement te bouwen op grote hoogte, er komen appartementen en penthouses van 50m2 tot meer dan 130m2. Ook is er keuzevrijheid om zelf een gevel te kiezen.

Ik bepaal zelf wel hoe ik wil wonen

Woningtypes

  • Kadewoningen: Direct aan de kade van de Petroleumhaven komen tweelaagse woningen met een plafond op de begane grond van ruim 4 meter hoog. Fijn voor een heel gezin en ook heel geschikt voor een praktijk of kantoor aan huis. 
  • Appartementen: Er komt een enorme verscheidenheid aan appartementen in Hoge Vrijheid. Er zijn 2, 3 en 4 kamerappartementen met verschillende indelingen en diverse uitzichten en altijd met een eigen balkon. 
  • Penthouses: Op 70 meter hoogte heb je een waanzinnig uitzicht waar vier penthouses komen met een grote buitenruimte. 

Toekomstgericht bouwen

Een zeer belangrijke factor in het project de Hoge Vrijheid is de kwaliteit en duurzaamheid. Het gebouw is gasloos en energieneutraal en daarmee super duurzaam. Met een epc-waarde van 0 en gpr-score van 8,4 zijn er vele voordelen van comfort en lage woonlasten.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners

Bouwen doe je samen. We ontwikkelen dit project samen met Open Development.

Bouwen Op Elkaar

Project Hoge Vrijheid is de winnaars van de prijsvraag ‘Bouwen Op Elkaar’, uitgeschreven door de Gemeente Den Haag, voor het gebied de Petroleumhaven in Laakhaven West. Wij bieden dit project nu aan zonder bouwfasering maar wel met de keuzevrijheid die de koper wenst. Wij denken dat we door deze Hoge Vrijheid, de koper een unieke mogelijkheid bieden, om echte woonwensen te kunnen realiseren.

Naar verwachting is de oplevering in het tweede kwartaal van 2023.

Hoge Vrijheid
locatie

Start Smart

Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.

woningen
woningen
woningen
woningen
woningen
woningen