High End
verkocht Wonen Werken gerealiseerd
High End Amsterdam
High End
High End
High End
High End
High End
High End
High End
  • 14 appartementen en 2 woon-werkwoningen 
  • Veel groen op de balkons
  • Duurzaam
  • Geometrische lijnen
  • Stoere en transparante uitstraling

High End
Aan de Distelweg bouwen we een duurzaam en kleinschalig gebouw met 14 woningen van 47 tot 92 m² en twee woon-werkwoningen van 140 tot 153 m². De uitstraling van de appartementen is stoer, transparant en verfijnd door veel glas en gevels van goud geanodiseerd aluminium. Met raampartijen van vloer tot plafond komt veel licht de woonruimte binnen.

De plafondhoogte van circa 2.80 meter op de verdiepingen en 3.20 meter op de begane grond, geeft een ruimtelijk gevoel. Alle woningen hebben buitenruimtes op het zuiden en kijken uit op een groen binnenplein. Parkeren kan op je eigen plek in de parkeergarage vlakbij. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling van High End. 

Eigenzinnig wonen in Noord

Buurt met ambitie
High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord  tussen het filmmuseum Eye en de NDSM werf. Het gebied op de Noordelijke IJ-oever transformeert naar een duurzaam en circulair gebied voor wonen en werken en is zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar.

Toekomstgericht bouwen
Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

High End wordt gebouwd volgens de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Ieder appartement heeft een eigen zonnepanelen op het dak. Daarnaast is het gebouw rainproof en krijgt waterbufferende daktuinen waarbij regenwater vertraagd in het kanaal terecht komt in plaats van in het riool. Lees hieronder meer:

High End komt ook in beeld bij de Amsterdamse Klimaatadaptieve voorbeelden voor Climate Adaptation Summit (CAS2021).

Onze partners
Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Xoomlab, Joost Vorstenbosch, René de Prie, BNB Architecten en Harvey Otten Architectuur.

High End
Broersma Nieuwbouw Broersma Nieuwbouw

Contactpersoon Broersma Nieuwbouw

Voor meer informatie neem contact op met Broersma Nieuwbouw