High End
in verkoop Wonen Werken in ontwikkeling
High End Amsterdam
High End
High End
  • 14 appartementen en 2 woon-werkwoningen 
  • Duurzaam en circulair gebied 
  • Vacuüm sanitatiesysteem: afvalwater inzamelen en verwerken
  • Veel groen op de balkons
  • Stoere en transparante uitstraling

Buiksloterham
Buiksloterham op de Noordelijke IJ-oever transformeert naar een duurzaam en circulair gebied voor wonen en werken. In Buiksloterham in Amsterdam-Noord komen in totaal ca. 3.500 woningen en 200.000 vierkante meter werkruimte.

High End
Aan de Distelweg bouwen we 14 woningen van circa 45 tot 95 m2 en twee woon-werkwoningen van 150 m2. Het woongebouw met een stoer, transparant en verfijnd ontwerp van Harvey Otten en BNB Architecten en heeft een volledig glazen gevel op het noorden en riante balkons met veel groen op het zuiden. Het gebouw heeft 6 woonlagen met 2 of 3 appartementen per verdieping. High End grenst aan een binnenplein met bomen.

Naar verwachting starten we in het eerste kwartaal 2020 met de bouw en wordt het gebouw eind 2021 opgeleverd.

Toekomstgericht bouwen
De gemeente Amsterdam heeft een circulaire ambitie voor de stadwijk Buiksloterham. Binnen High End bouwen we een vacuüm sanitatiesysteem. Dit is een manier om afvalwater in te zamelen en te verwerken; het vieze water van huishoudens wordt bij de bron gescheiden en zo ontstaan er twee stromen afvalwater. Daarnaast komt er een waterbuffering op het dak en op de balkons. Hiermee wordt veel regenwater opgenomen en komt dit deels via verdamping terug in de atmosfeer. Dit zorgt voor een aanzienlijke ontlasting van het rioleringsstelsel, waardoor het overstromingsgevaar en de belasting van de waterzuivering vermindert.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Xoomlab, Joost Vorstenbosch, René de Prie, BNB Architecten en Harvey Otten Architectuur.

High End
Broersma Nieuwbouw Broersma Nieuwbouw

Contactpersoon Broersma Nieuwbouw

Voor meer informatie neem contact op met Broersma Nieuwbouw