Het Lint Roosenhorst
verkocht Wonen gerealiseerd
Het Lint Roosenhorst Voorschoten
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
Het Lint Roosenhorst
  • acht woningen

  • moderne architectuur

  • duurzaam volgens Nul-op-de-Meter principe

  • onderhoudsarme materialen

  • in een rijk, historisch landschap met een directe vaarverbinding naar de Vliet

  • binnenkort in verkoop

Roosenhorst
Roosenhorst ligt in de Groene Zone tussen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. Een unieke locatie door de cultuurhistorische- en landschappelijke kwaliteiten. Een rijk, historisch landschap met een directe vaarverbinding naar de Vliet. Het omringende water en groen zorgen voor een permanent vakantiegevoel, met alles wat het leven prettig maakt binnen handbereik.

Het project Roosenhorst bestaat totaal uit 41 eigentijdse woningen, verspreid over vier ‘kamers’ met ieder een eigen karakter. Voor meer informatie klik hier. 

Het Lint
Het prachtige Lint bestaat uit acht woningen van 168-180 m2 woonoppervlakte: 2x twee-onder-één-kap woningen, drie-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning. Het Lint is omringd door water en groen en bestaat uit twee eilanden met op ieder eiland vier woningen. De woningen hebben een riante tuin en een collectief perceel.

Toekomstgericht bouwen
De woningen in Roosenhorst hebben geen gasaansluiting en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM-principe (nul-op-de-meter). Dit betekent dat iedere woning straks voorzien is van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling en een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De energievraag wordt zoveel mogelijk opgevangen door het gebruik van hoogwaardige isolatie en triple glas. Wat bovendien aantrekkelijk is, is dat huishoudens met een NOM-woning extra leenruimte krijgen bovenop de bestaande hypotheek.

Er wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen. Voor dit project werken we onder andere samen met Pieters Bouwtechniek, Visietech en LBP Sight.

Interieurimpressie_bnr20.jpg
Interieurimpressie_bnr20.jpg
Interieurimpressie_bnr20.jpg
De Woonexpert De Woonexpert

Contactpersoon De Woonexpert