De Burman
verkocht Wonen gerealiseerd
De Burman Amsterdam
De Burman
De Burman
De Burman
De Burman
De Burman
De Burman
  • Nieuwbouw op een unieke locatie nabij de Amstel
  • Prachtig uitzicht vanaf het balkon
  • Compact wonen
  • Inclusief keuken en badkamer

Nieuwbouw

Op een unieke locatie nabij de Amstel in Amsterdam worden bovenop het bestaande appartementencomplex aan de Burmandwarsstraat 1-73, vijftien nieuwbouw appartementen gebouwd. De appartementen hebben een aparte slaapkamer en worden opgeleverd met een moderne keuken, badkamer en separaat toilet. De ruime balkons liggen op het zonnige zuiden en geven een prachtig uitzicht richting de Amstel.

De tweekamer-appartementen (veertien stuks) zijn gelegen op de vierde verdieping en hebben een compact woonoppervlak van ca. 43 m2. Tevens komt er een nieuw appartement met een woonoppervlak van ca. 37 m2 op de begane grond met een heerlijk terras op het zuiden. 

De Burman

Upgrade bestaande bouw

Het bestaande appartementencomplex wordt tegelijk met de nieuwbouw van de appartementen geüpgraded. Het uiterlijk wordt gemoderniseerd, de gevels worden gedeeltelijk vervangen en beter geïsoleerd, er komt een lift en alles wordt weer opgefrist. 

BV Intersell

De bouw van dit project wordt uitgevoerd door BV Intersell, onderdeel van Vink Bouw. 
BV Intersell is gespecialiseerd in het renoveren van (woning)bouwprojecten.

De Burman
bdv@vinkbouw.nl

Toekomstgericht 

Het bestaande appartementencomplex is flink gedateerd en heeft achterstallig onderhoud. Door de renovatie worden de appartementen beter geïsoleerd en geventileerd en krijgt het gebouw weer een fris uiterlijk. De nieuwbouwappartementen sluiten aan op het bestaande netwerk van het gebouw. 

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners

Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met de VvE van het appartementengebouw.

AVT Makelaars AVT Makelaars

Contactpersoon AVT Makelaars

Voor meer informatie neem contact op met AVT Makelaars.