High-End
binnenkort in verkoop Werken in ontwikkeling
High-End Amsterdam
High-End
High-End
High-End
  • Elf appartementen en bedrijfsuimten
  • Duurzaam en circulair gebied Buiksloterham
  • Vacuüm sanitatiesysteem: nieuwe manier om afwalwater in te zamelen en te verwerken
  • Waterbuffering op het dak en balkons
  • Veel groen op de balkons

Buiksloterham
Buiksloterham op de Noordelijke IJoever transformeert naar een duurzaam en circulair gebied voor wonen en werken. In Buiksloterham in Amsterdam-Noord komen in totaal ca. 3.500 woningen en 200.000 vierkante meter werkruimte.

High-End
Aan de Distelweg bouwen we elf appartementen en een bedrijfsruimte. De appartementen variëren van 45 tot 100 m2. Het woongebouw met een stijlvol ontwerp van Harvey Otten en BNB Architecten heeft een volledig glazen gevel op het noorden en riante balkons met veel groen op het zuiden. Naar verwachting starten we in het eerste kwartaal 2020 met de bouw en wordt het gebouw eind 2021 opgeleverd.

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis. Lees hier meer over Start Smart.

Toekomstgericht bouwen
De gemeente Amsterdam heeft een circulaire ambitie voor de stadwijk Buiksloterham. Binnen High-End bouwen we een vacuüm sanitatiesysteem. Dit is een manier om afvalwater in te zamelen en te verwerken; het vieze water van huishoudens wordt bij de bron gescheiden en zo ontstaan er twee stromen afvalwater. Daarnaast komt er een waterbuffering op het dak en op de balkons. Hiermee wordt veel regenwater opgenomen en komt dit deels via verdamping terug in de atmosfeer. Dit zorgt voor een aanzienlijke ontlasting van het rioleringsstelsel, waardoor het overstromingsgevaar en de belasting van de waterzuivering vermindert.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Xoomlab, René de Prie, BNB Architecten en Harvey Otten Architectuur.

High-End
Broersma Nieuwbouw Broersma Nieuwbouw

Contactpersoon Broersma Nieuwbouw

Voor meer informatie neem contact op met Broersma Nieuwbouw