Ultiem landelijk wonen aan de Plasweg in Waddinxveen een feit!

Ultiem landelijk wonen aan de Plasweg in Waddinxveen een feit!

41 fantastische woningen opgeleverd aan de bewoners.

  • Datum nieuwsitem

Mooi wonen aan de Plasweg’, onder deze projectnaam hebben we  41 fantastische woningen gebouwd die samen een kleine wijk creëren midden in de polder tussen Waddinxveen en Zevenhuizen.

Het unieke van dit project is de variatie in de woningen. Er is niet één woning qua type, vorm, indeling en kleur gelijk. Zo hebben we sfeervolle twee-onder-één-kapwoningen met verschillende daken gebouwd, schitterende vrijstaande woningen en 16 charmante eengezinswoningen.

In februari en maart zijn de laatste 21 woningen opgeleverd, iets waar de kopers naar uit hebben gekeken.

Het complete plan met veel groen en water heeft een natuurlijke uitstraling. Samen met landelijke afscheiding waarmee de achterweg wordt gescheiden van de tuin en de houten bergingen is er een mooi geheel ontstaan.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het straatwerk voor de weg, stoepen en de parkeerplaatsen. Daarnaast zijn alle bewoners druk met het inrichten van de woning en de tuin. Met een start bouw in april 2017 voor fase 1a en deze oplevering voor fase 1b in maart 2019, is in iets minder dan twee jaar, het ultiem landelijk wonen aan de Plasweg in Waddinxveen een feit geworden!