Start verkoop laatste fase Wijland

Start verkoop laatste fase Wijland

Zaterdag 26 september 2015 is de verkoop gestart van de laatste fase van het nieuwbouwproject Wijland te Nieuwkoop. Deze laatste fase bestaat uit totaal 10 woningen, verdeel over 8 2-onder-1-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen

  • Datum nieuwsitem
Winnaar fotowedstrijd 'Mijn hart ligt in Nieuwkoop, want...'

De woonoppervlaktes van deze 10 woningen variëren van 155 tot 200 m2! Alle 10 woningen zijn voorzien van garage en verkrijgbaar vanaf € 349.000,- v.o.n.. 

Tijdens de start verkoop is ook de winnaar bekend gemaakt van de fotowedstrijd 'Mijn hart ligt in Nieuwkoop want...' Alle ingezonden foto's, in totaal veertien stuks, zijn in het groot te bewonderen op de bouwhekken langs het fietspad bij de scholen. 

De eerste fase is op dit moment in aanbouw en de verkoop van Wijland fase 2, bestaande uit in totaal 29 eengezinswoningen, is in volle gang. Inmiddels is bijna 70% van de woningen verkocht. Er zijn dus nog maar enkele eengezinswoningen beschikbaar uit fase 2 variërend tussen de 104 en 148 m2 woonoppervlakte.

Kijk voor meer informatie op www.woneninwijland.nl. Uptodate informatie en leuke tips en weetjes op www.facebook.com/woneninwijland