Oplevering Dockside II Alkmaar gestart

Oplevering Dockside II Alkmaar gestart

45 appartementen tussen de 49 tot 104 m2

  • Datum nieuwsitem

We zijn deze week gestart met het opleveren van het project Dockside II in Alkmaar. De eerste bewoners ontvingen maandag hun sleutel en kunnen starten met het klussen aan hun nieuwe woning! Dockside II telt 45 luxe en duurzame appartementen met woonoppervlaktes tussen de ca. 49 tot 104 m².

In het verlengde van het project Dockside I in Alkmaar realiseert Vink Bouw in samenwerking met SBB het project Dockside II. Verdeeld over vijf woonlagen zijn er 45 duurzame appartementen gerealiseerd, elk met een eigen karakter, variërend van twee-, drie- en één vierkamerappartement tot luxe penthouses.

De duurzame appartementen beschikken over een warmte terugwin installatie en zijn aangesloten op het warmtenet, hierdoor beschikken alle woningen over een energielabel A. Binnen de appartementen is er veel natuurlijke lichtinval, daarbij hebben de appartementen een fraai uitzicht over het water van de Hoornse Vaart of de levendige Kwakelkade. Ieder appartement is uitgerust met een ruime buitenruimte, waarbij enkele bewoners op de begane grond beschikken over een eigen tuin en de penthouses zijn voorzien van royale dakterrassen.

We zijn ontzettend trots dat we dit prachtige project in Alkmaar mogen afronden en de sleutels mogen overhandigen aan de nieuwe bewoners. We verwachten binnen 3 weken alle woningen te hebben opgeleverd. Wil je meer weten? Bekijk dan het project.

Oplevering Dockside II Alkmaar gestart