Feestelijke paal Puuur BSH

Feestelijke paal Puuur BSH

In het bijzijn van zowel de bewoners als diverse betrokken partners, gemeenteraadsleden en projectteams van de project Puuur BSh en Elta is op vrijdag 3 juli de symbolische paal geslagen met een oud Hollandse heistelling.

  • Datum nieuwsitem
Feestelijke Paal Puuur BSH

Puuur BSH en Elta zijn beide bijzondere projecten waarbij de bewoners samen met de architect hun eigen indeling hebben bedacht.  Hierdoor is geen enkel appartement hetzelfde wat beide projecten erg bijzonder maakt. Elta wordt door Bot Bouw gerealiseerd en Puuur BSH door Vink Bouw.

De opkomst voor dit feestelijke moment was groot en het weer was fantastisch. Onder het genot van een koud drankje en een hapje werden alle genodigden toegesproken door de directie en projectbetrokkenen van zowel Bot Bouw als Vink Bouw.  Na de toespraken was het dan zover, de oud Hollandse heipaal werd geslagen. Bij de laatste slag klonk een harde knal en schoot ons confetticanon vrolijk gekleurde confetti de lucht in. Na het slaan van de paal werd er nog lang na geborreld. Het was een zeer geslaagde middag.