BREEAM EXCELLENT CERTIFICAAT BOAT & CO

BREEAM EXCELLENT CERTIFICAAT BOAT & CO

Breeam excellent

  • Datum nieuwsitem

De Dutch Green Building Council (DGBC) heeft Hotel Boat & Co gecertificeerd met een Breeam Excellent oplevercertificaat. De beoordeling is uitgevoerd door een onafhankelijke assessor. Met een Breeam-score van 73% is Hotel Boat & Co erkend als een zeer duurzaam hotel. Hotel Boat & Co is ook volledig energieneutraal.Wij zijn natuurlijk super trots op dit resultaat! 

BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) is de leidende en wereldwijd meest gebruikte methode om duurzaamheidsprestaties van bouwprojecten inzichtelijk te maken. Het zet de standaard voor best-practice in duurzaamheid.

IQNN Development, Vink Bouw en City ID ontwikkelden gezamenlijk Hotel Boat & Co in de Houthaven in Amsterdam. Hotel Boot & Co biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 hotelappartementen, restaurant, gym en wellness. Met de architectuur van het gebouw wordt een goede verbinding gemaakt met de geschiedenis van de Spaarndammerbuurt. Het ontwerp is van Kollhoff & Pols Architecten.

Techniplan Adviseurs heeft de installaties van het gebouw ontworpen en de Breeam certificering geleid.

BREEAM EXCELLENT CERTIFICAAT BOAT & CO

Bouwinvest Dutch Institutional Hotel Fund kocht Hotel Boat & Co van de ontwikkelcombinatie.

De vastgoedinvesteringsstrategie van Bouwinvest is gericht op duurzaam gecertificeerd vastgoed en vermindering van de milieu-impact. Bouwinvest heeft de doelstelling ervoor te zorgen dat in 2021 ten minste 75% van het in vastgoed geïnvesteerde kapitaal een bovengemiddeld duurzaamheidscertificaat heeft.