Ycon
verkocht Wonen gerealiseerd
Ycon Amsterdam
Ycon
Ycon
Ycon
Ycon
Ycon
Ycon
Ycon
Ycon YCON
  • aantrekkelijke kindvriendelijke locatie
  • ruime vertrekken en veel indelingsmogelijkheden
  • kleinschalig appartementengebouw
  • eigentijds gebouw met grote raampartijen
  • duurzaam

YCON ligt aan het Tolhuiskanaal in Buiksloterham op steenworp afstand van de pont die naar de Pontsteiger in de Houthavens gaat. De nieuwe buurt, genaamd Buiksloterham@CO, is in aanbouw. De buurt is autovrij en verder zijn er diverse circulaire en duurzame experimenten.

YCON

YCON is een kleinschalig appartementen- gebouw. Het bestaat uit 12 koop- appartementen van verschillende groottes, variërend van appartementen tussen de 50 en 140m2 woonoppervlakte tot een licht penthouse van ruim 170m2 met riante dakterrassen aan de voor- en achterzijde. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en een gezamenlijke binnentuin van circa 80m2 en er is een grote collectieve fietsenberging. De appartementen hebben allemaal een eigen, vaste parkeerplaats naast het appartementencomplex.

YCON is ontworpen door architectenbureau Studioninedots en karakteriseert zich met de groene gevel en mooie buitenruimtes. Een eigentijds gebouw met grote raampartijen.

Ycon

Toekomstgericht bouwen

De gemeente Amsterdam heeft een circulaire ambitie voor de stadwijk Buiksloterham. Binnen Ycon werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. Onder andere zonnepanelen en eco-vriendelijke maatregelen worden toegepast zoals vacuüm toiletten die aangesloten worden op een zwart waterciruit door middel van een vacuüm riool. Het watergebruik wordt hiermee geminimaliseerd. Daarnaast is wordt er veel groen binnen dit project gerealiseerd tegen de gevel, op de balkons door middel van een daktuinsysteem.


Urban Mining Concrete

Bij Ycon maken we gebruik van Urban Mining Concrete. Dit circulaire beton wordt verkregen door speciaal geselecteerd sloop-beton terug te brengen naar de originele grondstoffen. Met een innovatieve verwerkingstechniek is het mogelijk om zand, grind en cement terug te winnen. Van deze herwonnen materialen wordt circulair stortbeton geproduceerd. Deze manier van beton verwerken zorgt voor een lagere milieubelasting en een significante CO2-reductie. Lees meer over Urban Mining Concrete.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Start Smart


Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.

SENSE Vastgoed SENSE Vastgoed

Contactpersoon SENSE Vastgoed

Voor meer informatie neem contact op met Sence Vastgoed.