Vliervelden
verkocht Wonen gerealiseerd
Vliervelden Almere
Vliervelden
Vliervelden
Vliervelden
Vliervelden
Vliervelden
Vliervelden
Vliervelden
  • landelijk wonen
  • poortgebouw met 21 appartementen
  • buitenruimte met balkon of tuin
  • ambitie energieneutraal bouwen
  • helofytenfilter voor zuivering van vuilwater
  • idyllische plek in groene rustige omgeving
  • goed bereikbaar

'Landelijk wonen op het erf van een stadsboer'

Poortgebouw
Samen met Vink Bouw, Leukehuizen.nl en de Stadsboeren van Almere ontwikkelt KettingHuls een poortgebouw met 21 appartementen op het nieuwe erf van Tom en Tineke Saat, de stadsboeren, in Almere Oosterwold.

Leven op het erf
Naast de hooischuur en de koeienstal komt op het erf een poortgebouw met 21 appartementen, 7 vrije kavels (die al zijn verkocht) en een winkel voor de verkoop van de producten van het land. De ambitie is dat de appartementen energieneutraal zijn, bereikbaar met een lift en een goede buitenruimte hebben met een balkon of tuin. De toekomstige bewoners zijn onderdeel van het leven op het erf. Tussen de tractoren, koeien en hooibalen woon je samen rondom de bij de appelboomgaard met om je heen de landbouwgrond van de stadsboer waarop gewerkt wordt.

Vliervelden

Oosterwold Almere
Het nieuwe erf van de Stadsboeren ligt langs de Goudplevierweg in Oosterwold Almere. Een idyllische plek in een groene rustige omgeving die goed bereikbaar is met de auto, ongeveer een kwartier van Almere Stad. Naast de locatie loopt een brede strook van de Eemvallei, die door Staatsbosbeheer zal worden ingericht met een voedselbos, een speelwildernis en vliervelden waarin de koeien van de Stadsboerderij mogen grazen. 

Foto's: Sebastian van Damme en Vink Bouw

Leuke Huizen.nl Leuke Huizen.nl

Contactpersoon Leuke Huizen.nl

Voor meer informatie neem contact op met Leukehuizen.nl