‘t Galjoen
verkocht Wonen gerealiseerd
‘t Galjoen Leiden
‘t Galjoen
‘t Galjoen
‘t Galjoen
‘t Galjoen
‘t Galjoen
‘t Galjoen
  • 11 zeer duurzame Nul-Op-de-Meter woningen
  • in de Zeeheldenbuurt dichtbij de oude binnenstad van Leiden
  • groene collectieve daktuin
  • in te delen naar eigen smaak
  • eigen privé parkeerplaats

Wonen in het groen van hartje Leiden 

't Galjoen is een kleinschalig woonblok van elf stadswoningen en een restauratie van een voormalige gymzaal tot een maatschappelijke bestemming. Het ensemble krijgt een collectieve daktuin en een nieuwe groene openbare buitenruimte. Dit past helemaal bij het tuinstedelijk karakter van De Zeeheldenbuurt. Deze woningen liggen op een mooie locatie net buiten het historisch centrum van Leiden.

Het plein

Op het pleintje onder de monumentale bomen is het in de zomer goed vertoeven en prima geschikt voor bijvoorbeeld een buurt BBQ. De indeling is samen met omwonenden bepaald en is gericht op de kinderen tot 10 jaar maar ook voor ouderen. Zo is er ruimte om te leren fietsen en is er een klim en klauterroute. Voor de ouderen is er een dam- of schaakbord en zijn er zitgelegenheden.

BouwApp

Via de BouwApp houden we geïnteresseerden op de hoogte over de werkzaamheden en voortgang van de bouw. Installeer de BouwApp en volg het project 't Galjoen! 

‘t Galjoen

Wist je dat de monumentale bomen op dit pleintje gepland zijn toen Leiden werd bevrijd?

Start Smart

Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis. 

Toekomstgericht

De woningen zijn zeer duurzaam omdat deze evenveel energie opwekken als dat er wordt verbruikt. Dit noemen we Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen. Een NOM woning is helemaal klaar voor de toekomst met een gezond binnenklimaat én tegelijkertijd een huis dat goedkoop in gebruik is met een uitmuntende isolatie, zonnepanelen op het dak, warmtepomp en warmteterugwinning uit ventilatielucht.

Onze partners

Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met OntwerpJeWoning, Gaaga Architecten en Urbanos Stedenbouwkundigen.

CLT woning

Een van de woningen wordt gebouwd met duurzaam CLT hout.