Bij de Zijl
verkocht Wonen in aanbouw
Bij de Zijl Leiderdorp
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl
Bij de Zijl Bij de Zijl
  • Van schoollocatie naar nieuwe woonwijk
  • 182 woningen
  • Eengezinswoningen en huurappartementen
  • Rondom een groen plantsoen
  • Ontwerp van architect KAW

Het plan
In Bij de Zijl komen 42 koopwoningen: 10 waterwoningen, 19 hofwoningen en 13 terraswoningen. Daarnaast bestaat Bij de Zijl uit twee appartementengebouwen. Een woontoren met 104 vrije sector huurwoningen en een appartementenblok met 36 sociale huurwoningen. Alle woningen en gebouwen worden gemaakt met een warme, lichte kleur baksteen, waardoor ze samen een mooi geheel vormen. De terraswoningen en hofwoningen liggen rondom een groen plantsoen en een deel van de eengezinswoningen ligt aan het water. Zo ontstaat een levendige gevarieerde buurt.

Interesse in een koopwoning in Bij de Zijl? 

Tussen stad en polder
De voormalige ROC-locatie ligt aan de Leidsedreef op de hoek van de Engelendaal en de Oude Spoorbaan (Provinciale weg) in Leiderdorp, naast het LOI gebouw. Het ligt op vijf minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp, dichtbij de weilanden en op steenworp afstand van de Zijl, maar ook tegen Leiden aan.

Van schoollocatie naar nieuwe woonwijk

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.