Ons Podium
verkocht Wonen gerealiseerd
Ons Podium Amsterdam
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium laatste bloembak geplaatst
  • genomineerd Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019
  • appartementen en werk-units
  • 6 woonlagen en 10 verschillende woningen
  • Ingemetselde plantenbakken in de gevel met waterbesproeiing van regenwater
  • Duurzame maatregelingen: hoge isolatiewaarde en zonnepanelen
  • Wonen op maat voor elke koper

In samenwerking met OntwikkelSamen ontwikkelt Vink Bouw het project Ons Podium in Amsterdam West aan de Schipluidenlaan, op slechts 3 minuten van Station Lelylaan. Ons Podium ligt in een gebied dat de komende jaren uitgroeit tot een gezellige en dynamische buurt. Er komen nieuwe woningen, zelfbouwprojecten, broedplaatsen, binnentuinen, een horeca- en cultuurpaviljoen en een Talentbuilding. Ook zijn er plannen om het stationsgebied te vernieuwen.

"Wonen op maat voor elke koper"

Flexibele indeling
Het ontwerp van het gebouw gaat uit van een flexibele plattegrond. Dat betekent dat de beschikbare oppervlakte in het gebouw door de toekomstige bewoners zelf kan worden ingedeeld. Daarmee ontstaan mogelijkheden om de appartementen kleiner of groter te maken of om een appartement op twee verschillende etages te maken, waarmee aantrekkelijke mogelijkheden ontstaan voor een woon-werkunit. Ook kun je het aantal kamers en de afwerking zelf bepalen.

Plantenbakken
Geïnspireerd door de spontane geveltuinen in de oude binnensteden is de gevel uitgevoerd met maar liefst 480 meter naar buiten gevouwen metselwerk plantenbakken waardoor alle bewoners op alle verdiepingen een eigen geveltuin hebben gekregen. Het woongebouw zal mede vanwege de groeiende gevel continu transformeren.

Toekomstgericht bouwen
Ons Podium Amsterdam is een zeer duurzaam gebouw. Energiebesparende maatregelen zoals een hoge isolatiewaarde, vloerverwarming in combinatie met stadsverwarming, tripple Hr++ beglazing, zonnepanelen op het dak en een WTW installatie hebben gezorgd voor een hoge score op de duurzaamheidsladder. Met de groene gevel en het grasdak draagt het project bovendien bij aan een regenbestendige wijk. Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Ons Podium