Landhuis Roosenhorst
verkocht Wonen gerealiseerd
Landhuis Roosenhorst Voorschoten
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
Landhuis Roosenhorst
  • luxe appartementen
  • duurzaam volgens Nul-op-de-Meter principe
  • smaakvolle architectuur
  • in een rijk, historisch landschap met een directe vaarverbinding naar de Vliet

Roosenhorst
Het project Roosenhorst bestaat totaal uit 41 eigentijdse woningen, verspreid over vier ‘kamers’ met ieder een eigen karakter. Voor meer informatie klik hier

Roosenhorst ligt in de Groene Zone tussen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. Een unieke locatie door de cultuurhistorische- en landschappelijke kwaliteiten. Een rijk, historisch landschap met een directe vaarverbinding naar de Vliet. Het omringende water en groen zorgen voor een permanent vakantiegevoel, met alles wat het leven prettig maakt binnen handbereik.

Landhuis
Het moderne Landhuis beschikt over 4 woonlagen en kenmerkt zich door zijn charmante uitstraling. Elke woning is een hoekwoning en heeft een prachtig uitzicht over het landschap. In totaal komen er 2 penthouses en 12 ruime appartementen van 121 tot 223 m², met een groot en zonnig terras. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en de wisselingen in de jaargetijden gaan niet onopgemerkt aan u voorbij. 

Toekomstgericht bouwen
De woningen in Roosenhorst hebben geen gasaansluiting en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM-principe (nul-op-de-meter). Dit betekent dat iedere woning straks voorzien is van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling en een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De energievraag wordt zoveel mogelijk opgevangen door het gebruik van hoogwaardige isolatie en triple glas. Wat bovendien aantrekkelijk is, is dat huishoudens met een NOM-woning extra leenruimte krijgen bovenop de bestaande hypotheek.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen. Voor dit project werken we onder andere samen met Pieters Bouwtechniek, Visietech en LBP Sight.

Woonexpert Woonexpert

Contactpersoon Woonexpert