Lab4You
verkocht Werken Wonen gerealiseerd
Lab4You Amsterdam
Lab4You
Lab4You
Lab4You
Lab4You
Lab4You
Lab4You
Lab4You
Lab4You
  • Stoer en uitgesproken gebouw
  • 32 units
  • Hoge eisen aan duurzaamheid en isolatie
  • Comfortabel wonen 
  • Wens van de koper staat centraal
  • In het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum

Het kleinschalige nieuwbouwproject wordt gebouwd aan de Arlandaweg, hoek Radarweg in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum. Sloterdijk ligt tussen de binnenstad van Amsterdam aan de ene zijde en het groen van Spaarnwoude aan de ander zijde. Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden.

Lab4You
Lab4You is een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling. Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp van Engel Architecten bestaande uit 32 units met twee woon/werkappartementen, drie bedrijfs- ruimten (waarvan één fietscafé en een (lunch) restaurant) 22 woningen en 5 herenhuizen. Alle woningen hebben een eigen balkon of terras.

Lab4You

Koper staat centraal
Lab4you is een complex dat is ontworpen in opdracht van de leden van de bouwgroep, oftewel de toekomstige bewoners. De intensieve samenwerking van een kopersgroep heeft geresulteerd in een speciaal gebouw voorzien van allemaal individuele woningen. 

Toekomstgericht bouwen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet Lab4you uiteraard aan. Zo komt er ter plaatse van de balkons een groene gevel met een plantensysteem welke gevoed wordt met water uit de hemelwaterafvoeren van het gehele complex. Daarnaast worden de woningen voorzien van energiebesparende en comfort verhogende installaties zoals een warmte en koudeopslag, vloerverwarming- en koeling, hoogwaardige isolatie en triple glas en zonnepanelen op het dak. Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en wekken de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen op.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Ramón Mossel Makelaardij Ramón Mossel Makelaardij

Contactpersoon Ramón Mossel Makelaardij