Hortus
verkocht Wonen Werken gerealiseerd
Hortus Wijk bij Duurstede
Hortus
Hortus
Hortus
Hortus
Hortus
Hortus
Hortus
Hortus
  • wonen in het nieuwe hart van De Horden

  • duurzaam en energieneutraal wonen door toepassen ZER0 concept

  • gemeenschappelijke binnentuin

  • afgesloten parkeergarage

  • direct gelegen aan het compleet te revitaliseren winkelcentrum De Horden

Project
Het duurzame ontwerp van “Hortus” biedt ruimte aan 65 appartementen en 5 bedrijfsruimten. Op het eerste verdiepingsniveau wordt een groene en rijk uitgevoerde gemeenschappelijke binnentuin gerealiseerd die exclusief toegankelijk is voor bewoners van Hortus.

De energieneutrale woningen worden voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo zullen de woningen opgeleverd worden met een comfortabele eigentijdse badkamer en een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien.

Woningtypes
Het project bestaat uit een viertal woningtypes met elk hun eigen karakteristieken, die ook elk een ander deel van de woningmarkt bedienen. Zo is er in Hortus voor iedereen een woning te vinden van een kwalitatief hoogwaardig, comfortabel én energie neutraal thuis.

Omgeving
Wijk bij Duurstede heeft een centrale ligging aan een knooppunt van waterwegen in het hart van Nederland. Het project “Hortus” is gelegen in de wijk De Horden naast het buurtwinkelcentrum waar Hortus het nieuwe hart van De Horden mee vormt. Een supermarkt en verschillende winkels in de directe omgeving voorzien in de behoefte van alledag. De winkels welke in het huidige pand zitten worden tijdelijk verplaatst om later, bij oplevering  van het project, weer terug te verhuizen.

'Hortus voorkomt door het ZER0 concept alleen al in de komende 10 jaar 2000 ton aan CO2 productie!'

ZER0 concept
ZER0 staat voor Zero Energy Residence 'Nul' / cijfer 0. Alle woningen met het ZER0 concept zijn gegarandeerd energieneutraal. De officiële benaming voor energieneutraal wonen in Nederland is Nul-op-de-Meter. In het kort betekent dit, dat de stand van de elektrameter aan het einde van het jaar gelijk is aan de stand van het begin van het jaar en er dus netto geen stroom van buiten het systeem nodig is.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Pim van Veen Makelaardij of De Keizer Makelaarsgroep Pim van Veen Makelaardij of De Keizer Makelaarsgroep

Contactpersoon Pim van Veen Makelaardij of De Keizer Makelaarsgroep

Pim van Veen Makelaardij: 0345 – 520 640
of
De Keizer Makelaarsgroep: 030 – 600 82 40