HOGE Vrijheid
binnenkort in verkoop Wonen Werken in ontwikkeling
HOGE Vrijheid Den Haag
HOGE Vrijheid
HOGE Vrijheid
HOGE Vrijheid
  • uitzonderlijk project in Nederland
  • winnaar Bouwen Op Elkaar Kavel wedstrijd
  • individuele vrijheid staat voorop
  • kopers bepalen collectief uitstraling van het gebouw
  • 70 meter hoog
  • gasloos en energie neutraal

Vrijheid
Dit project biedt vrijheid aan de koper op het niveau van de Particulier Opdrachtgever van het vrije kavel. Het is nu mogelijk om je eigen droomwoning of appartement te bouwen op grote hoogte. 

Woningtypes
De woningen worden aangeboden met een terras rondom of een balkon. Woonvariaties zijn mogelijk in een 1 laags, maisonnette of zelfs 3 laags appartement. Woonoppervlaktes zijn mogelijk van 60 m² tot 240 m² of zelfs tot de volledige laag van 426 m². Deze mogelijkheden met het rondgaande terras kunnen elk appartement een penthouse gevoel geven. De top is de kroon, en wordt als vrije kavel woningen verkocht. 

Kwaliteit en duurzaamheid
Een zeer belangrijke factor in het project de HOGE Vrijheid is de kwaliteit en duurzaamheid. Het gebouw is gasloos en energieneutraal.

Bouwen Op Elkaar
Project HOGE Vrijheid is de winnaars van de prijsvraag ‘Bouwen Op Elkaar’, uitgeschreven door de Gemeente Den Haag, voor het gebied de Petroleumhaven in Laakhaven West. Wij bieden dit project nu aan zonder bouwfasering maar wel met de keuzevrijheid die de koper wenst. Wij denken dat we door deze HOGE Vrijheid, de koper een unieke mogelijkheid bieden, om echte woonwensen te kunnen realiseren.

Naar verwachting is de oplevering in 2022.

HOGE Vrijheid
locatie

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.

De Woonexpert De Woonexpert

Contactpersoon De Woonexpert