Het Grote Huis
verkocht Wonen gerealiseerd
Het Grote Huis Voorschoten
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis
Het Grote Huis Het grote huis
  • gelegen op landgoed Duivenvoorde
  • aan een vijverpartij die grenst aan De Vliet
  • 14 luxe appartementen
  • twee penthouses op bovenste bouwlaag
  • ondergrondse parkeergarage
  • ruime terrassen
  • hoogwaardige materiaalkeuze

Het project

In opdracht van Haagwijk Development bouwen wij 'Het Grote Huis', een luxe appartementengebouw gelegen op het Landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. De gebouw bestaat uit 14 luxe appartementen waaronder twee penthouses op de bovenste bouwlaag en een ondergrondse parkeergarage. Deze 3-, 4- en 5-kamer appartementen zijn door de vele raampartijen zeer licht te noemen. De woningen zullen met hoogwaardige materialen afgewerkt worden. Verder beschikken de appartementen over ruime terrassen. In de ondergelegen kelder heeft elk appartement een eigen berging en hier bevinden zich 24 parkeerplaatsen. Het 'Grote Huis' ligt aan een vijverpartij die grenst aan De Vliet. Naast het appartementengebouw bestaat de mogelijkheid tot het kopen van een eigen aanlegplaats voor uw boot. 

De locatie

Het Grote Huis wordt gerealiseerd op het prachtige Landgoed Duivenvoorde gelegen in de Gemeente Voorschoten op de grens met Leidschendam. Het is gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik. Niet alleen dichtbij steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam, maar ook vlakbij de zee. 

'interactie tussen tuin, park en landschap staat centraal'

Frisia Makelaars Frisia Makelaars

Contactpersoon Frisia Makelaars

Heeft u vragen over het project of wilt u een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met Frisia Makelaars