Dockside I
verkocht Wonen gerealiseerd
Dockside I Alkmaar
Dockside I
Dockside I
Dockside I
Dockside I
Dockside I
Dockside I
Dockside I
  • twee bouwdelen met 140 appartementen
  • gevarieerd aanbod van appartementen tot exclusieve penthouses en stadsvilla's
  • schitterend uitzicht over de stad Alkmaar
  • tweelaagse parkeergarage
  • urban uitstraling

Gevarieerd aanbod
Het oude Kwakelhuis in Alkmaar wordt herontwikkeld tot het prachtige project Dockside I. Het aanbod van Dockside I is erg gevarieerd. Er komen 140 appartementen van 60 tot 170 m2 tot exclusieve penthouses en stadsvilla's van ca. 185 m2. Inpandig komt er een mogelijkheid voor parkeren en fietsenstalling.  

Ligging
Dockside I heeft een prachtige ligging vlakbij het historische centrum van Alkmaar. Het is gelegen aan het water in een groene omgeving met urban accenten. 

"Dockside I staat in verbinding met de groene, waterrijke omgeving, krijgt een urban uitstraling en is klaar voor de toekomst"

Een parel tussen de kades
De lat voor Dockside I ligt hoog. Reales, Vink Bouw en Leeuwenkamp Architecten werken nauw samen met de gemeente om duurzame, moderne en hoogwaardige appartementen en stadsvilla’s te realiseren. De gebouwen staan in verbinding met de omliggende belendingen, het kanaal en krijgen een fantastisch uitzicht over de oude binnenstad. 

Duurzaam wonen
Uiteraard worden de appartementen en stadsvilla’s duurzaam gebouwd. Denk aan zonnepanelen, daktuinen en een uitstekende isolatie. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Leygraaf Makelaars Leygraaf Makelaars

Contactpersoon Leygraaf Makelaars

Voor vragen kunt u contact opnemen