Antoni
binnenkort in verkoop Wonen in ontwikkeling
Antoni Delft
Antoni
Antoni
Antoni
Antoni Mensen, kennis en techniek verbinden
  • Multifunctioneel en dynamisch gebouw, met hotelfunctie, werkruimtes, expositie ruimtes, shops en wonen
  • 28 studio's en 11 vrij indeelbare lofts
  • Openbare fietsenstalling voor 2.400 fietsen
  • Architectonisch ontwerp van Studioninedots
  • Gelegen in de Spoorzone Nieuw Delft

In het speels vormgegeven multifunctionele gebouw ‘Antoni’ is gelegenheid voor kennis delen, ontmoeten, techniek en (lang) verblijf. In de glazen plint is ruimte voor o.a. een expositieruimte, werk- en vergaderruimtes, hotelreceptie, restaurant en shops. Op de bovengelegen verdiepingen zijn hotelkamers, studio´s en  lofts gepositioneerd, welke iedere op hun eigen wijze verbonden zijn met de omgeving, door een (dak)terras en de vele raampartijen. Onder het gebouw komt een openbare fietsenstalling met ruimte voor 2.400 fietsen.

Antoni is een levendig gebouw, waarbij technologie, kennis en mensen samenkomen.

Antoni wordt gerealiseerd naast het aloude stationsgebouw van Delft, waar door vernieuwingen een nieuw stadsdeel met een moderne uitbreiding van het historisch centrum ontstaat: Nieuw Delft. Het nieuwe complex aan het levendige Stationsplein en naast het te realiseren Van Leeuwenhoekpark, sluit mooi aan bij deze omgeving.

Het projectmanagement wordt gevoerd door Amory + Jurriëns en de hospitality komt in handen van Born2Brand. Er wordt veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van het gebouw. Samen met onze adviseurs NIBE Energietechniek BV en Hiensch Engineering heeft geleid tot een duurzaam concept.

De start van de verkoop is april 2018.