Voorofsche Zoom
Wonen In verkoop
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom
Voorofsche Zoom

Voorofsche Zoom

Aan de rand van Boskoop op de locatie van de oude gasfabriek aan de Linnaeusweg bevindt zich het project Voorofsche Zoom. Op deze locatie wordt door Vink Bouw in eigen ontwikkeling totaal 63 woningen gerealiseerd verdeeld over rijwoningen, appartementen, grondgebonden seniorenwoningen, twee-onder-een kap woningen en vrijstaande woningen.

Voorofsche Zoom bouw gestart

Voorofsche Zoom wordt een ruime en groene woonwijk met prachtig uitzicht over de Gouwe, de polder van Boskoop en het Gouwe Bos. Een prachtige plek om te wonen en te leven. Het woningaanbod in de wijk is zeer divers, er worden appartementen gerealiseerd met een half verdiepte parkeergarage aan de kop van het plan aan de Gouwe, diverse types eengezinswoningen en grondgebonden levensloopbestendige woningen met een slaapkamer op de begane grond. Aan de westzijde van het plan wordt een wooneiland gecreëerd waar naast eengezinswoningen een aantal twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen met garage worden gerealiseerd.Vink Bouw werkt samen met architect Mulleners & Mulleners samen aan het ontwerp van deze fraaie woonwijk. Het team Vink Bouw en Mulleners heeft in 2012 het project 54 woningen Parklaan Noord te Boskoop gerealiseerd.

Voor meer informatie over het project en de verschillende woningen kunt u terecht bij Makelaardij De Huizenbeurs uit Boskoop via info@de-huizenbeurs.nl en via de telefoon: 0172-210747.