Park Rijnsoever Fonkeling
Wonen gerealiseerd
Park Rijnsoever Fonkeling Katwijk
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
Park Rijnsoever Fonkeling
  • geïnspireerd op architectuurstijl van Dudok
  • 25 woningen
  • karaktervolle villawijk
  • ruime opzet
  • duurzaam en aardgasvrij
  • Start Smart 

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever wordt een nieuwe kindvriendelijke woonwijk met woningen in diverse typen en prijsklassen ontwikkeld. De wijk is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Katwijk, de boulevard en het strand en ook scholen en sportverenigingen zijn in de directe omgeving te vinden. Kortom: een perfecte plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Park Rijnsoever
Park Rijnsoever bestaat uit drie fases te weten Glinstering, Fonkeling en Schittering. De verkoop van de woningen wordt onderverdeeld in een aantal fasen. Alle woningen van Glinstering en Schittering zijn inmiddels verkocht.

Fonkeling
Het deelplan Fonkeling bestaat uit 22 twee-onder-één-kapwoningen, 2 half vrijstaande en 1 vrijstaande woning.

Architectenbureau Korbee van der Kroft (KVDK) heeft het ontwerp voor de woningen gemaakt. De woningen zijn geïnspireerd op de architectuurstijl van Dudok, waarbij wordt verwezen naar de ligging bij de duinen en de zee. Dit wordt gedaan door middel van de horizontale architectuurstijl en het gebruik van lichte baksteen voor het grotere geheel in combinatie met blauwe baksteen voor subtiele accenten. De groene voortuinen en mee ontworpen erfafscheidingen geven het geheel de uitstraling van een karaktervolle villawijk. De woningen zijn ruim van opzet. Doordat elke ruimte van het huis daglicht binnenkrijgt voelt het huis ruim en licht aan.

Alle woningen zijn verkocht

Toekomstgericht bouwen
De woningen in deelplan Fonkeling zijn aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming en -koeling, warm tapwater en ventilatie om energiezuinig en comfortabel te wonen. Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis. Lees meer.

Park Rijnsoever Fonkeling