Kroon op Jutphaas
Wonen actueel
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas
Kroon op Jutphaas

Kroon op Jutphaas

Vink Bouw realiseert in eigen ontwikkeling het project Kroon op Jutphaas te Nieuwegein. Het project bevindt zich in het gebied Rijnhuizen ten oosten van het centrum van Nieuwegein en bestaat uit 26 grondgebonden eengezinswoningen en 30 appartementen.

Kroon op Jutphaas hoogste punt is bereikt!

Het project bevindt zich aan de Edisoonbaan en de Plettenburg en vlakbij het Fort Jutphaas, Landhuis Rijnhuizen en de tennis- en hockey vereniging. Het project wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Ecolab-gebouw en direct aan een waterpartij en sluit aan op de bestaande woningen aan de Plettenbrug. 

Alle woningen worden uitgevoerd als Nul-op-de-meter woning met onder andere een warmtepomp en PV panelen.

Kroon op Jutphaas bestaat uit een appartementengebouw aan het water met verschillende woningtypes, in totaal is er ruimte voor circa 30 appartementen. Aan de Plettenburg worden vijf (half)vrijstaande woningen inclusief garage gerealiseerd. Daarnaast worden er aan de Edisonbaan en in het middengebied van het plan 21 grondgebonden eengezinswoningen met een tuin gerealiseerd.

Klik hier voor een filmpje over het project Kroon op Jutphaas.

Het gebied Rijnhuizen wordt de komende jaren getransformeerd tot een dynamisch woon- werkomgeving. Er zijn plannen voor een fietsverbinding over het water naar het centrum van Nieuwegein om dit deel van Nieuwegein te verbinden met het centrum.

Meer informatie over het project Kroon op Jutphaas? Bekijk dan de projectpagina