Organisatie

Organisatie

De organisatie van Vink Bouw kenmerkt zich zowel door de platte organisatiestructuur als de bewuste investering in jonge mensen. Dankzij een flexibele klantgerichte aanpak en werkhouding kunnen we voor ieder project snel schakelen en leveren we op maat werk voor onze opdrachtgever.

v.l.n.r. Bernlef de Vries, Patrick Immerzeel, Martin van Diemen en Rob de Kuiper

Door de aanwezigheid van veel jonge mensen, is er voortdurend sprake van kennisoverdracht binnen onze organisatie. Uiteraard leren de nieuwkomers veel van de meer ervaren werknemers, maar andersom gebeurt dat ook. Dit zorgt ervoor dat we als bedrijf voortdurend scherp blijven en gedwongen worden kritisch naar onszelf te blijven kijken. Daarnaast zorgt het ook voor een goede werksfeer binnen het bedrijf.

De platte organisatiestructuur van Vink Bouw draagt bij aan een goede onderlinge samenwerking. Korte lijnen en een no-nonsense instelling maken het mogelijk dat er snel geschakeld kan worden. Op het kantoor in Nieuwkoop werken in totaal ongeveer 35 mensen, op de verschillende projecten zijn rond de 60 eigen werknemers actief.