Organisatie

Organisatie

Een platte organisatiestructuur, een open cultuur en investeren in jonge mensen.

Fijne kneepjes

Er zijn ongeveer 130 Vink Bouwers: de helft op het werk, de andere helft op kantoor. Op de bouwplaats brengen onze vaklieden de fijne kneepjes van het bouwambacht over aan leerling-timmerlieden, die hierna bij ons of bij andere bouwers aan de slag gaan. Zo dragen we ons steentje bij aan een goed opgeleide bouwbranche.

Organisatie

Elkaar scherp houden

Ook op kantoor investeren we veel in jonge mensen, onder meer in de vorm van stageplaatsen voor mbo, hbo en universiteit. Dat is bepaald geen eenrichtingsverkeer, want er is andersom net zo goed sprake van kennisoverdracht: de jongere generatie houdt de organisatie scherp. Naast ruimte en verantwoordelijkheid is er ook veel aandacht voor coaching, training en opleiding. Zo bouwen we een duurzame relatie op met onze mensen.

Snel en flexibel

Dat we elkaar scherp houden, hoort ook bij onze platte organisatiestructuur en open cultuur. Bij Vink Bouw zal het niet snel gebeuren dat iemand zegt: ‘Zo doen we dat nu eenmaal.’ Niemand heeft hier de wijsheid in pacht. Want de beste oplossingen vind je samen, niet door op je strepen te staan. Het gevolg is een prettige werksfeer waarin we opvallend snel en flexibel op de wensen van onze klanten kunnen inspelen.