B Corp

B Corp

Met de behaalde 82,9 punten is Vink Bouw nu officieel B Corp. Uniek in de sector. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan hoge standaarden op het gebied van transparantie en sociaal en duurzaam ondernemen.

Certified B Corp

Om ervoor te zorgen dat Vink Bouw voldoet aan de strenge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid, is deze certificering gebaseerd op strikte criteria in vijf categorieën: governance, werknemers, klanten, gemeenschap en het milieu. Bedrijven moeten gegevens en bewijzen verstrekken en de statuten van de onderneming moeten worden gewijzigd.

B Corp

“ONZE B CORP SCORE IS 82,9 EN WE ZIJN MET ZIJN ALLEN OP REIS OM DIT TE VERBETEREN. WIJ WILLEN DE WERELD MOOIER, BETER EN LEUKER MAKEN”

Impact maken
OP mensen MET mensen

B Corp is meer dan alleen een certificering; het is een duurzaamheidsbeweging die bedrijven samenbrengt die net dat stapje extra zetten op het gebied van duurzaamheid en een positieve impact willen maken op de wereld. Wij zijn super blij en apetrots dat wij ons bij deze gemeenschap mogen voegen.

B Corp

In de praktijk

Een gemiddeld bedrijf scoort 50,9 punten.
Om te certificeren moet je minimaal 80 van de 200 punten behalen.