TechBox ‘Bouw een Houten Huis’ een succes

TechBox ‘Bouw een Houten Huis’ een succes

Uur lang alleen maar blije koppies gezien

  • Datum nieuwsitem

Wist je dat … Vink Bouw de TechBox ‘Bouw een Houten Huis’ heeft ontwikkeld voor leerlingen uit groep 7 en 8? Én dat je ‘m kan reserveren voor jouw school of die van je kinderen?

Wij dragen graag bij aan het enthousiasmeren van jongeren voor onze mooie bouwsector. Om deze reden hebben we de TechBox ‘Bouw een Houten Huis’ ontwikkeld. Aan de hand van een instructievideo, een 3D bouwtekening en een bouwpakket maken leerlingen kennis met bouw. Uiteraard worden veiligheidshelmen meegeleverd, want veiligheid staat voorop. Onlangs zijn de leerlingen van basisschool Aeresteijn uit Ter Aar met het houten huis aan de slag gegaan. Van hun juf kregen we het onderstaande bericht, daar doen we het voor!

Je zag de samenwerking steeds beter gaan. Ik heb een uur lang alleen maar blije koppies gezien. Heel erg bedankt hiervoor!

“Ik draai een groep met leerlingen die allemaal leren erg moeilijk vinden. Toch wilde ik graag met deze leerlingen de TechBox 'Bouw een Houten Huis' uitproberen. Het zijn namelijk allemaal leerlingen die wel erg houden van praktisch bezig zijn. Vandaag heb ik met deze 8 leerlingen het houten huis gebouwd. Wat hebben jullie toch een onwijs gaaf project in elkaar gezet voor scholen zeg! De leerlingen vonden het fantastisch om met elkaar het huis te bouwen. Je zag de samenwerking steeds beter gaan. Ik heb een uur lang alleen maar blije koppies gezien. Heel erg bedankt hiervoor!”

Wil jij ook met jouw basisschool of die van je kinderen ook aan de slag met de TechBox? Laat de basisschool ‘m dan voor een week reserveren via de onderstaande link. De TechBox ‘Bouw een Houten Huis’ wordt beschikbaar gesteld door TechNet Amstel & Venen. Meer informatie vind je hier.