Start bouw Roosenhorst

Start bouw Roosenhorst

Wensen in de wenscapsule

  • Datum nieuwsitem

Op een frisse, maar heldere vrijdag 29 november was het zover, de feestelijke viering van de start bouw van project Roosenhorst in Voorschoten. 

De toekomstige bewoners van de Boomgaard, de Bosrand en het Landhuis én enkele omwonenden hadden zich verzameld op het bouwterrein.

Onder het genot van een warm drankje en een hapje werd er geluisterd naar toespraken van Bernlef de Vries, directeur van Vink Bouw, Pauline Bouvy-Koene, burgemeester van Voorschoten en Marcel Cramwinckel, wethouder van Voorschoten.

Start bouw Roosenhorst

Om de start bouw te markeren konden de nieuwe bewoners een eigen wens in de wenscapsule stoppen. Met de intentie om deze 25 jaar na dato op te graven. De wensen waren uiteenlopend, van een collage van toekomstdromen tot een boekje over Nederland in 2050. Burgemeester Bouvy-Koene begroef samen met de aanwezige kinderen de wenscapsule.

Het was een heel geslaagde middag met veel enthousiasme van de toekomstige bewoners!

De bewoners moeten nog even geduld hebben totdat ze in hun prachtige woning kunnen trekken; de Bosrand en Boomgaard zullen naar verwachting opgeleverd worden in kwartaal 1 van 2021 en Het Landhuis begin kwartaal 3 van 2021.