Realisatie De Nieuwe Watertoren en Villa Maris gestart

Realisatie De Nieuwe Watertoren en Villa Maris gestart

25 luxe appartementen op steenworp van het strand

De monumentale watertoren is een uniek gebouw met een rijke historie. In opdracht van Watertoren Zandvoort CV transformeert Vink Bouw de Nieuwe Watertoren tot een woongebouw met 11 appartementen. In het naastgelegen gebouw worden nog eens 14 woningen gerealiseerd in het nieuwe Villa Maris.

Vink Bouw transformeert de monumentale watertoren van Zandvoort. Hierbij wordt de buitenkant vernieuwd en wordt de toren bovenin verbreed. De karakteristieke draagconstructie onder de waterreservoirs blijft hierbij behouden. De gehele nieuwe schil krijgt de uitstraling van de huidige toren, waarbij er uiteraard wel voldoende ramen worden gerealiseerd om de woningen te voorzien van daglicht. In de toren realiseren wij 11 luxe appartementen, met oppervlaktes variërend van 104 tot 291 m². 

De naastgelegen villa is inmiddels gesloopt en maakt plaats voor het nieuwe appartementencomplex Villa Maris. Naast de 14 woningen die de villa gaat huisvesten wordt er tevens een parkeergarage met parkeerdek gerealiseerd. Het wordt een prachtig geheel, ontworpen door Springtij Architecten.

De woningen zijn bijna uitverkocht! Interesse? Bekijk de projectwebsite voor alle ins en outs of neem contact op met één van onze makelaars Christie's International Real Estate of Cense Makelaars.